home page

San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVAIntegriteit en wederzijds voordeel

2022-10-22 20:05:31loslaten

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Hoeveel kost de transformator?San Pedro Sacatepequez.,Om schade aan de overspanning beter te voorkomen moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.Desamparados,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVAIntegriteit en wederzijds voordeelIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Aanpassing van de regeling,San Pedro Sacatepequez.Gedetailleerde structurele tekening van droge transformator,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVAIntegriteit en wederzijds voordeelIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,San Pedro Sacatepequez.Video van distributietransformator, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.productiekosten,Geluidsoplossing van droge transformatorenDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer % maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.San Pedro Sacatepequez.,Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,San Pedro Sacatepequez.Model van droge transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

etiket:
6antwoorden
Speciale kabel
2vloer-- · 2022-10-22 20:20:24

De manager is aardig!San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVA is ook echt.

Zie meer
Hengding Tradin
3vloer-- · 2022-10-22 20:22:32

San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVAHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Fotovoltaïsche
4vloer-- · 2022-10-22 20:35:41

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVA Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Grote mijnbouwa
5vloer-- · 2022-10-22 21:07:02

San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVA Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Banghe Intellig
6vloer-- · 2022-10-22 21:33:43

San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVA Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Senmi Machinery
7vloer-- · 2022-10-22 21:55:16

Net betaald, wanneer komt San Pedro Sacatepequez.Droge transformator 2000 KVA aan, baas.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)