home page

Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijpLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen

2022-10-15 14:22:32loslaten

Lege pijp, dat wil zeggen, veel stadia van productie en verwerking worden niet goed gedaan. Een ander is dat het kruid niet genoeg is en het aandeel van chemische moleculen verkeerd is. Er zijn allemaal redenen.Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, enz.Nueva San Salvador kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling,Uit de vergelijking van de maandelijkse samenvatting blijkt duidelijk verbruik gegevens van gegalvaniseerde pijp en de gegevens over de verkoop van onroerend goed van tot dit jaar, tonen zij de consistentie van de hoogte breedte verhouding, die niet alleen een positieve correlatie vertoont in de algemene nieuwe trend, maar ook aanzienlijk in overeenstemming is met de schommelrichting vanI-beam wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, de bouw van wandbekleding, de mechanische uitrusting en de fabricage van voertuigen.Anak.,Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:I-beam wordt op grote schaal gebruikt in gebouwen of andere metaalconstructies.pijlflens I-stralen.


Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijpLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen



Mixed pass systeem. Volgens de kenmerken van walserijen en producten, wordt vaak een gemengd passeersysteem toegepast dat wil zeggen de combinatie van meer dan twee systemen. Zo wordt bijvoorbeeld voor afgewerkte gaten en voorwat van het eindprodukt een systeem voor de dwarswalsing van de dwarsliggers van de poot toegepast en wordt voor andere passen een gebogen rolsysteem toegepast; of direct rolsysteem wordt gebruikt voor ruw rolgat en voor de laatste drie ~ afwerking van rolgaten Leg oblique dase hole, enz.De productiemethoden van naadloze pijpen worden ruwweg verdeeld in kruisrolmethode en extrusiemethode. De kruisrolmethode is het boren van de buis met een kruisrol, en dan uitbreiden tot de wals. Deze methode heeft snelle productiesnelheid,Nueva San SalvadorHoeveel inches is 140 gelaste pijp, maar heeft hoge eisen voor de werkbaarheid van de blanco. Het is vooral geschikt voor de productie van koolstofstaal en pijpen van laaggelegeerd staal. De extrusiewet is om de blanco of ingot te doorboren met een punch, en dan te knijpen met een stalen pijp met een extruder. De efficiëntie van deze methode is lager dan die van de kruisrolmethode. Het is geschikt voor het produceren van een sterk gelegeerd stalen pijp. Billet of ingot moet worden verwarmd vóór de kruisrolmethode en de extrusiemethode. De geproduceerde stalen pijp heet thermische correlatie. De stalen pijpen die worden geproduceerd door warm werken kunnen soms koud worden bewerkt als dat nodig is. Er zijn twee methoden van koud werken. Eén is koude tekening. Met andere woorden, trek de pijp aan de pijp en til hem om de stalen pijp geleidelijk dunner en langer te maken. Een andere methode is koud rollen. De methode van het toepassen van de hete rook uitgevonden door broer op koude verwerking. De koude werking van naadloze pijp kan de dimensionale nauwkeurigheid en afwerking van stalen pijp verbeteren en de mechanische eigenschappen van materialen verbeteren.Inleiding tot de productkennis van gelegeerde pijp:verbruik,I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.na, zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten, gegoten stenen, rubber, polyurethaan, enz., heeft het onvervangbare uitgebreide uitstekende eigenschappen.Alloy tube wordt op grote schaal gebruikt in ons dagelijks leven, wat ons met grote hulp. Dus welke industrieën zijn legeringen buizen toegepast op? Let''''';; s volg de stappen van alle fabrikanten en kijken samen:


Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijpLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen



Onder de werking van thermische stress,Nueva San SalvadorGeleerde buis 12Cr1MoV, omdat de aanvankelijke temperatuur van de oppervlakte laag lager is dan die van het hart en de krimp is groter dan die van het hart het hart wordt getrokken. Aan het einde van de koeling, omdat het uiteindelijke koelvolume krimp van het hart niet vrij kan worden uitgevoerd, wordt de oppervlaktelaag gecomprimeerd en het hart wordt getrokken. Dat wil zeggen, onder de werking van thermische stress, wordt het oppervlak van het werkstuk eindelijk gecomprimeerd en wordt het centrum getrokken. Dit fenomeen wordt beïnvloed door factoren zoals koelsnelheid, materiaalsamenstelling en warmtebehandeling. Hoe sneller de koelsnelheid, hoe hoger het koolstofgehalte en de samenstelling van legeringen, en hoe groter de laatste restspanning. Aan de andere kant, door de changOnderhoud van apparatuur,Nueva San SalvadorPrijs van 1Cr5Mo gelegeerd pijp,Het aanbrengen op het bindweefsel en de textuur van roestvrij stalen plaat en andere kristallen defecten zijn over het algemeen rDe door galvaniseren verkregen zinklaag is relatief zuiver, dat langzaam corrodeert in zuur, alkali en andere mist en de stalen matrix effectief kan handhaven;Toelaatbuizen kunnen worden gebruikt voor verwarming (koeling) projecten.Nueva San Salvador,t galvaniseren in het midden en later stadium.Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht, omdat de sectiegrootte relatief hoog en smal is, het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie is heel anders, dus het kan alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster benadrukt leden.Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.

etiket:
5antwoorden
Landschapsschet
2vloer-- · 2022-10-15 14:34:26

Kun je me een korting geven de volgende keer dat ik het koop, Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijp De kwaliteit is goed en ik zal de baas waarmaken

Zie meer
Huishuo Milieub
3vloer-- · 2022-10-15 14:46:33

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Advies over nie
4vloer-- · 2022-10-15 14:54:04

Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijpHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Marketingadvies
5vloer-- · 2022-10-15 15:04:55

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijp

Zie meer
Reliance Alumin
6vloer-- · 2022-10-15 16:03:46

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Nueva San Salvador40Cr naadloze gelegeerde pijp in principe tevreden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)