home page

Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslagKorte inleiding tot het productiepro

2022-10-12 17:22:28loslaten

Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid, het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Punta CanaName,Vervang de koelolie. Na jaren van dienst moet de koelolie in de compressor worden vervangen. De olievlek, kopervijlsels, ijzervijlsels en onzuiverheden veroorzaakt door secundaire slijtage worden gemengd in het koelsysteem, dat de koelolie verdikt, de fluiditeit en de prestaties vermindert, het effect vermindert, neemt een lange tijd, verhoogt de last van de compressor, en de stroom zal hoger zijn dan die van de nieuwe machine, Dit is een slecht fenomeen. regelmatig en tijdig de koelmiddelolie vervangen om de goede prestaties van het systeem te handhaven, zodat het gebruik van de apparatuur op lange termijn gewaarborgd is.Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.Purwodadi.,Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.


Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslagKorte inleiding tot het productieproces van



Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland,Punta CanaNameMedische koude opslag, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.def. ;;- ;& amp; amp; ldquo ; Van deur tot deur versterker; amp; rdquo-verbinding ; „amp”; amp; ldquo ; Van deur tot deur versterker; amp; rdquo-verbinding ; De laad- en losbewerking is de belangrijkste werkwijze om het vrachtverkeer in de logistiek van de koelopslag te realiseren.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.Waar kan ik het vinden?,We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag complete producten, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.


Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslagKorte inleiding tot het productieproces van



De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.Project analyse,De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Of het nu een fruitopslag is of een andere koude opslag, er zijn veel details om aandacht aan te besteden bij de transformatie van de koude opslag. Als andere kleine voorwerpen niet goed worden gedaan, zal het een hoop problemen voor het latere gebruik, zoals een hoog energieverbruik en kleine problemen.De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.Punta CanaName,Punta CanaNameEr is daar een koude opslag geïnstalleerd,Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag installatie van koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.Of de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend,Punta CanaNamePrijs van het project voor medische koude opslag, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

etiket:
4antwoorden
yusheng trading
2vloer-- · 2022-10-12 17:44:56

Ik zal het in de toekomst kopen Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslag en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
zengfu trading
3vloer-- · 2022-10-12 18:00:17

Eindelijk gekregen Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslag Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Wanfeng Steel S
4vloer-- · 2022-10-12 18:50:53

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslag inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
lening garantie
5vloer-- · 2022-10-12 19:07:51

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Punta CanaNameOntwerp en bouw van installaties voor koude opslag Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)