home page

ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformatorAnalytisch gebruiksprobleem

2022-10-06 03:06:12loslaten

Het geluid van droge transformator komt vanDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.ChisecName,Controleoor voor omzettersDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Sabya.,Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen,ChisecName10kV-olie ondergedompeld distributietransformator, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.Bij inbedrijfstelling:


ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformatorAnalytisch gebruiksprobleemVallende buitenlandse zaken en piercingtwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;Geluid,ChisecNameSpecificatie van de capaciteit van de transformator, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Focus op ontwikkeling,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformatorAnalytisch gebruiksprobleemDry type transformator bedrijfindex,Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;ChisecName, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

etiket:
5antwoorden
Innovation Co.,
2vloer-- · 2022-10-06 10:09:33

ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformator De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Suoyimei Decora
3vloer-- · 2022-10-06 10:46:32

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformator. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Shangrun Dingyu
4vloer-- · 2022-10-06 10:56:30

Uw service is erg goed, ChisecNamePrijs van 400KVA droge transformator is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer