home page

Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed isVoornaamste redenen voor vragen

2022-09-07 11:36:55loslaten

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.Lhasa Lude.,De materiaalbenodigdheden voor de installatievoorschriften van het montagenet voor de bewaring van verse materialen: volgens de lijst van bouwkundige materialen en bouwmaterialen worden de materialen naar het accessoire-magazijn gestuurd en worden de materialen en accessoires-modellen zorgvuldig gecontroleerd.Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.Alvaro Obregon.,De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd,Lhasa Lude.Installatie van koelinstallaties voor groentegewassen, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatOm de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.


Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed isVoornaamste redenen voor vragen



In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.Het air conditioning magazijn is uitgerust met stand-by-voeding. Na het elimineren van de lijn en de belasting problemen, is het het onderhoud van externe onweerstaanbare elektriciteitsleidingen. Als de gekoelde goederen in de airconditioning magazijn zijn duur of kwetsbaar voor temperatuurveranderingen kan worden overwogen om de airconditioning magazijn met stand-by-voeding te uitrusten om de werking van koelapparatuur in de koude opslag te verzekeren in een korte tijd na het uitvallen van de energie. Grote airconditioning opslagplaatsen kunnen worden beschouwd als uitgerust met generatoren, Automatisch de aggregaat voor het opwekken van energie schakelen na het uitvallen van de stroom voor gebruik. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van dual network.Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerdAgent, --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.


Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed isVoornaamste redenen voor vragen



De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend,Lhasa Lude.Koude opslag grote koude opslag, wat nauw verband houdt met het doel de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?Informatie-aanbeveling,Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid, het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.Het beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.Lhasa Lude.,De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.Goederen worden vaak ingevoerd en geëxporteerd en de doorvoer is groot volgens de eisen van productie en exploitatieHet geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan,Lhasa Lude.Bewaren van fruit, die uitstekende thermische isolatie prestaties, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen, en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.

etiket:
3antwoorden
Xiangxia Elektr
2vloer-- · 2022-09-07 12:05:51

Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed is Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
maïs verwerking
3vloer-- · 2022-09-07 12:18:59

Kunt u mij Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed is gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
kluis
4vloer-- · 2022-09-07 13:20:06

Lhasa Lude.Professionele installatie voor koude opslag die goed is Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)