home page

Belmerbon.Circulerende warmwaterpompToepassing in de bouw pijpleidingindustrie

2022-09-07 10:41:05loslaten

   Zal gesloopt worden. Bovendien,   De waterpomp is niet stevig of te hoog geïnstalleerd.   Als de waterlekkage ernstig is moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.Belmerbon., moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.Ban Houakhoua.kgm,   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, enz.


Belmerbon.Circulerende warmwaterpompToepassing in de bouw pijpleidingindustrie



   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min,Belmerbon.Circulerende warmwaterpomp, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.   De behuizing aardingsdraad van QW (WQ) dompelbare niet blokkerende rioolpomp moet goed worden aangesloten   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.doel,sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.


Belmerbon.Circulerende warmwaterpompToepassing in de bouw pijpleidingindustrie



   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.technologische innovatie   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen   Het kan gedaan worden. Bijvoorbeeld, vóór de testrun, worden de motor en de hoofdpomp gescheiden van de test in de positieve en negatieve richtingen, met inbegrip van lijm,Belmerbon.WQ dompelrioolwaterpomp, enz.   Ratenverlies,Belmerbon.Pomp voor boorvloeistof, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.Belmerbon.,   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.   Onder de actie van hulpapparaten, kan het de drijfmest vervoeren, en omdat het afdichtingsapparaat zelf speciaal is, kan het ook de interne en externe balans van de dompelmestpomp tijdens transport verzekeren, zodat de druk aan beide uiteinden van het materiaal tijdens normaal gebruik kan worden uitgebalanceerdIn geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.

etiket:
4antwoorden
Jinzhi Cabinet
2vloer-- · 2022-09-07 10:52:04

Haha, Belmerbon.Circulerende warmwaterpomp ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Zhaofa Industri
3vloer-- · 2022-09-07 10:56:28

Belmerbon.Circulerende warmwaterpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Dongda Plastic
4vloer-- · 2022-09-07 11:22:08

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Belmerbon.Circulerende warmwaterpomp

Zie meer
Shencheng Engin
5vloer-- · 2022-09-07 12:26:22

Steun elkaar! Tot ziens Belmerbon.Circulerende warmwaterpomp, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)