home page

Madruga.kgmKoude opslagprijsWelke eigenschappen moet het materiaal hebben

2022-09-06 00:26:37loslaten

In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting,Madruga.kgmInstalleer een kleine koude opslag, stevigheid en ijsbestendigheid.Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.Madruga.kgm,Het beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.Yamagata.,De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk. --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).


Madruga.kgmKoude opslagprijsWelke eigenschappen moet het materiaal hebben



Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, nauwkeurige en kleine charge circulatie van moderne waren. Daarom kwam de koude keten van het logistieke centrum koude opslag voor de distributie van producten snel tot stand en ontwikkelde zich snel kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet meer voldoen aan de behoeften van snelle, en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang,Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen,Madruga.kgmOntwerpen van de installatie van koelopslagplaten, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen. --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.


Madruga.kgmKoude opslagprijsWelke eigenschappen moet het materiaal hebben



Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn,Madruga.kgmInstallatie van gecombineerde koude opslag, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.Kwaliteitsgarantie,Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslagfrequent controleren en bepalen of de werkende spanning van de schakelstroom aan de voorschriften voldoet, en de werkende spanning is V &UL-plusmn; -dissel ; Wanneer de groothandel van apparatuur voor de opslag van verse goederen niet lang nodig is, wordt de belangrijkste schakelstroom van het vriesmagazijn verbroken en wordt ervoor gezorgd dat de apparatuur voor de opslag van verse goederen niet weer in vocht terugkeert en niet wordt verontreinigd door andere chemische stoffen zoals as.Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.Madruga.kgm,Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

etiket:
3antwoorden
Behalve edele m
2vloer-- · 2022-09-06 07:54:20

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Madruga.kgmKoude opslagprijs. Volgende keer weer

Zie meer
reparatie
3vloer-- · 2022-09-06 08:00:13

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Madruga.kgmKoude opslagprijs echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Jardine Kaifeng
4vloer-- · 2022-09-06 09:08:59

Dank je wel, laat me de droom kopen Madruga.kgmKoude opslagprijs, heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)