home page

Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpompReinigingstippen

2022-09-05 00:50:55loslaten

   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken zal de bevestigingsmoer op de as wordenBarbados.,   Eerst laat s leggen uit naar wat voor soort dompelpompen WQ-serie en QW-serie verwijzen?.   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vindenBaltimore,   Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.


Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpompReinigingstippen



   Dan zijn er nieuwe structuren, zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.   Overweeg het verticale scheidingsniveau van de staartuitrusting. Het controlekabinet van de waterpomp heeft een verscheidenheid van beschermingss en volledige statusweergave, zoals overbelasting, kortsluiting bescherming tegen faseverlies, waterlekkage van het pomplichaam,Barbados.Gebruikte pijpleidingpomp, motor over temperatuur en elektrische lekkage, evenals enkele pomp en multipompcontrole werkmodi, een verscheidenheid van hoofd en standb   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt,Barbados.Ah mestpomp, wanneerdoel,   De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. niets   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst


Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpompReinigingstippen



   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.de isolatieweerstand tussen de schudkabel en de dompelmestpomp zal niet minder zijn dan megohm.   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.Barbados.,   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.   De stand-by dompelmodderpomp zal de as / draai elke week rollen om het lager uniform de statische lading en externe oscillatie te laten accepteren. De bouwstructuur in de waterpompruimte moet worden gereconstrueerd. Geluidabsorberende en isolerende platen moeten rond de muur en boven in de machinekamer worden geïnstalleerd en met lichte stalen kiel worden bevestigd; De verbindingsgaten tussen de machinekamer en andere ruimtes   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen,Barbados.Circulerende warmwaterpomp, die slijtvast corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, en de investering is lager.

etiket:
6antwoorden
Aotelong Sports
2vloer-- · 2022-09-05 08:08:44

De kwaliteit is erg goed, echt goed, Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpomp hetzelfde als op de foto, de verpakking en kwaliteit zijn ook erg goed,

Zie meer
Tuoyu Power Eng
3vloer-- · 2022-09-05 08:21:17

Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Yishengco., Ltd
4vloer-- · 2022-09-05 08:35:25

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpomp, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Inkomend toeris
5vloer-- · 2022-09-05 09:10:33

De eerste online aankoop Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpomp. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Haocheng New Bu
6vloer-- · 2022-09-05 09:34:36

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Poreuze communi
7vloer-- · 2022-09-05 09:50:34

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Barbados.Vortexpomp en pijpleidingpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)