home page

Nakhonsawan.kgmDiepwaterpompWaar moet ik op letten tijdens de operatie

2022-09-05 00:00:21loslaten

   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingNakhonsawan.kgm,   IP high power motor. De dompelpomp is YQS dompelmotor (watervullende type).   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijdenKotte.,   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden,Nakhonsawan.kgmCorrosieve pijpleidingpomp, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische,Nakhonsawan.kgmPijpleidingspomplichaam, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd


Nakhonsawan.kgmDiepwaterpompWaar moet ik op letten tijdens de operatie



   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.de twee curves worden kleiner en de stroom blijft   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pomptUitstekende kwaliteit   Wat is het bevel?   Wanneer de modderpomp werkt,Nakhonsawan.kgmslibpomp, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.


Nakhonsawan.kgmDiepwaterpompWaar moet ik op letten tijdens de operatie



   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid,er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.   Pijpleidingspomp: de pijpleidingpomp is een centrifugaalpomp met dezelfde inlaat en uitgang in dezelfde rechte lijn en hetzelfde kaliber. Het kan in serie op elke positie van de pijpleiding als een sectie van pijpleiding worden geïnstalleerd, zodat wordt het pijpleidingpomp genoemd. Het wordt gedefinieerd en genoemd volgens het speciale uiterlijk van de pomp. Als het volgens het principe wordt genoemd, is de pijpleidingpomp een speciale structuur   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.Nakhonsawan.kgm,   Dus het heeft een procesy   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.

etiket:
4antwoorden
Hongyu Bouw en
2vloer-- · 2022-09-05 07:55:06
Verpakking en d
3vloer-- · 2022-09-05 08:06:31

Nakhonsawan.kgmDiepwaterpomp Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Isolatie buisle
4vloer-- · 2022-09-05 08:21:02

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Nakhonsawan.kgmDiepwaterpomp is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Yunjia Informat
5vloer-- · 2022-09-05 08:30:29

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Nakhonsawan.kgmDiepwaterpomp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)