home page

JaElaslibpompWat zijn de algemene waarde materialen

2022-09-03 00:51:06loslaten

kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter

   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator,JaElaExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, buitenmicrometer, klauw, voeler meter vierkante liniaal, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.JaEla, dat wij een vast type noemen. Het wordt vastgesteld op één plaats om samen te werken met de pijpleidinglozing   Het hele paklichaam,JaElaBaigang diepe put pomp, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking,JaElaLange as sub, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschopKangaba.kgm, daalt de frequentie van de frequentieomvormer, en de s   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen


JaElaslibpompWat zijn de algemene waarde materialen



Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.   De horizontale drijfmestpomp is een cantilever centrifugale drijfmestt sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.Hoeveel gaat het kosten?,   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)


JaElaslibpompWat zijn de algemene waarde materialen



   Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruikProces van toepassing,   Tarief.   Assemblage van elektrische pomp: assemblagevolgorde van motor: statorassemblage → onderste geleidingslager &rarr   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.JaEla,   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.   Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijden

etiket:
6antwoorden
Deur- en raampr
2vloer-- · 2022-09-03 08:09:55

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen JaElaslibpomp, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Shao Ke Caterin
3vloer-- · 2022-09-03 08:37:04

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online JaElaslibpomp geleerd, bedankt!

Zie meer
Yifan Lighting
4vloer-- · 2022-09-03 08:44:59

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat JaElaslibpomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
katoen spinnen
5vloer-- · 2022-09-03 09:19:23

Ik heb het net 's ochtends ontvangen en mijn vrienden vinden het erg leuk. Ik zal het de volgende keer van je kopen JaElaslibpomp.

Zie meer
Li Lifeng Door
6vloer-- · 2022-09-03 09:45:19

De verkoper is echt goed, JaElaslibpomp is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Chenglin Groene
7vloer-- · 2022-09-03 09:47:03

JaElaslibpomp Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)