home page

Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesHoe kunnen we de gew

2022-09-03 00:50:57loslaten

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?Tanamo huis,Als hub van de koelkern, verandert de koelmiddel van geen druk tot hoge druk en lage druk tot een proportionele druk en lage druk. Deze hoge en lage druk kan het principe van koeling onder de werking van andere delen bereiken.De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.Ar Rutbah,Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren,Tanamo huisInstallatie van grote koude opslag, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.


Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesHoe kunnen we de gewenste efficiëntie bereiken



De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.Alle liftbouten van de koelventilator moeten worden vastgemaakt. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag, hoge prijs, service, on-site schikking, eerlijk beheer! De gaten van bouten en bouten moeten met een afdichting worden verzegeld om te voorkomen dat de koude brug en de lucht lekken.Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Waar te verkopen,Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.


Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesHoe kunnen we de gewenste efficiëntie bereiken



Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Risico van kwaliteit,Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige,Tanamo huisInstallatieprijs van koude opslag, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.Reinig de drager en vervang de olie in de centrifugale pomp, en de trilling van de schacht.De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.Tanamo huis,Tanamo huisBerging bevroren,De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.

etiket:
5antwoorden
schanskorf meta
2vloer-- · 2022-09-03 07:54:30

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Onderzoek en on
3vloer-- · 2022-09-03 07:57:01

Heb je Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties? Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesWat is de spotprijs

Zie meer
Jiaye Glass Tec
4vloer-- · 2022-09-03 08:18:23

Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Verenigde Vloot
5vloer-- · 2022-09-03 08:50:32

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties. Volgende keer weer

Zie meer
Deur- en raampr
6vloer-- · 2022-09-03 09:00:25

De eerste online aankoop Tanamo huisBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallaties. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)