home page

Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslagWat is je geschatte prijs

2022-09-03 00:15:28loslaten

Guaimaro.kgmWaar is een goede plek om koude opslag te installeren,

De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, schimmels of algen of knaagdieren.De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.Guaimaro.kgm,Wanneer de plafond ventilator te zwaar is, moet het ijzer met - of -hoek worden gebruikt als lintel. Lintels moeten over een ander dak en wandpaneel worden gespreid om de belasting te verminderen.Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?Susano.,Guaimaro.kgmInstallatiediepvriesprijs,Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.


Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslagWat is je geschatte prijs



Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden,Guaimaro.kgmInstallatie van koelopslagdeuren, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.Een nieuwe manier.De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.Uitvoerende norm,De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots, die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie, dat wil zeggen het gas in het magazijn, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.


Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslagWat is je geschatte prijs



We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Hoge kwaliteit en lage prijs,De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.Indien besproeiing wordt gebruikt, moet rekening worden gehouden met de dichtheid van de opslagdeuren en ramen.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.Guaimaro.kgm,De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)Op basis van koude opslag en bewaring verhoogt het diepgevroren magazijn de regulering van de gassamenstelling, remt de ademhaling van groenten en fruit, vertraagt het metabolische proces, houdt het de versheid en de commerciële kwaliteit van groenten en fruit beter in stand en verlengt de opslagperiode en de houdbaarheid van groenten en fruit. In het algemeen kan de gecontroleerde atmosferische opslag van vruchten de opslagperiode met &m mdash verlengen; Drie keer of meer. Oké, wat is de standaard van een snel vriesmagazijn?

etiket:
6antwoorden
Dongda Plastic
2vloer-- · 2022-09-03 07:48:19

Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
auto-uitrusting
3vloer-- · 2022-09-03 07:52:21

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Kangwang Bouwma
4vloer-- · 2022-09-03 08:01:31

Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Intelligente te
5vloer-- · 2022-09-03 08:17:24

Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Professionele p
6vloer-- · 2022-09-03 08:55:08

Uw bedrijf Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Qiu Hongsheng P
7vloer-- · 2022-09-03 09:04:51

Uw bedrijf Guaimaro.kgmMedische apparatuur voor koude opslag heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)