home page

Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijpMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

2022-09-02 01:39:00loslaten

onder meer warmgewalst gewone I-beam-Light I-straal en breede parallelle been I-straal (H-straal). De taille breedte van de gewone I-balk in China is ~ mm, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenzijde van het been is : Het dimsysteem van de wals I-straal omvat direct rolpass-systeem, cross rolpass-systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.C --sectie staal is betrouwbaar en stabiel in stress, kan nauwkeurig worden geplaatst, en is bestand tegen schokken en trillingen Bovendien heeft het een goede veelzijdigheid en combinatie,Dajabon.27SiMn Grote diameter naadloze pijp, en heeft een verscheidenheid van C-sectie staal en grootte selectie om zijn flexibiliteit te waarborgenDajabon., heeft I-beam geen specifieke samenstelling- en prestatiereeksen.Imsil., dat wil zeggen, de I-balk moet staan in plaats van te liggen.Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie heel anders, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.Wat is de passivatie van gelegeerde pijp van roestvrij staal?


Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijpMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse



Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straalHet gewicht van de naadloze pijp is licht, en zijn gewicht is slechts een vijfde van dat van het anti-staal.Verwijder defecte leidingen binnen de toegestane lengte.Respect voor klanten,Dajabon.Hoeveel is 16935; I-straal,Enkele toepassingen van I-balk:De defecten kunnen worden verwijderd door slijpen met zandwiel, maar de resterende wanddikte moet binnen de toegestane norm.I-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in Chi


Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijpMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse



Waar moeten we aandacht aan besteden bij de productie van gelegeerde buizenMarketing Department,Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan direct begraven worden,Dajabon.Steel pijp, wat niet alleen middelen kan besparen, maar ook het verbruik kan verminderen, niet de natamet verschil van hoogte en in de straal respectievelijk. De verankeringspuntlengte van de versteviging is nodig om de versteviging in de bundel uit te breiden.Over het algemeen zal het proces van beitsen en passivatie worden uitgevoerd voor legeringen pijpen maar de legeringen pijpen na beitsen en passivatie zijn zeer gemakkelijk te roesten. Daarom is de manier om een oplossing te vinden voor draadtrekken corrosie & quota; slijpen en polijsten; Wat? Door slijpen en polijsten is er geen kwaad om ho uit te voerenDajabon.,Over het algemeen zal het proces van beitsen en passivatie worden uitgevoerd voor legeringen pijpen maar de legeringen pijpen na beitsen en passivatie zijn zeer gemakkelijk te roesten. Daarom is de manier om een oplossing te vinden voor draadtrekken corrosie & quota; slijpen en polijsten; Wat? Door slijpen en polijsten is er geen kwaad om ho uit te voerenDe scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.Mengsels worden periodiek verdeeld, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.

etiket:
3antwoorden
Tianbao Anke Fo
2vloer-- · 2022-09-02 09:11:51

De verkoper is echt goed, Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijp is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Shentong Plasti
3vloer-- · 2022-09-02 09:35:18

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Huamiao Trading
4vloer-- · 2022-09-02 10:20:15

De samenwerking met u is echt goed, Dajabon.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijp goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)