home page

Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange asWat voor gezond verstand moet je weten?

2022-09-01 01:14:33loslaten

   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isolerenScottsdale.,op het display van het inverterpaneel. Als er een fout is neem deze dan op; Oplossing: schakel de stroomonderbreker QF uit,Scottsdale.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echterSvupsk.,   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.   Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.


Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange asWat voor gezond verstand moet je weten?



De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten, zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,Scottsdale.HH-modderpomp,   Er zijn twee verschillende installatiemethoden vast automatisch koppelingsinstallatiesysteem en mobiel vrij installatiesysteem.Na meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatorenVerbetering van de kwaliteit,Scottsdale.Ah mestpomp,   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.


Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange asWat voor gezond verstand moet je weten?



   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.De inspectiebasis,   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.   ontwerpstroom m/h   Balans van.Scottsdale.,   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vindende drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.   Het Tao deel verbruikt ook een deel ervan.

etiket:
5antwoorden
Jincheng Machin
2vloer-- · 2022-09-01 08:41:58

Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Sport- en enter
3vloer-- · 2022-09-01 09:07:17

Goede verkoper, Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
groente
4vloer-- · 2022-09-01 09:49:20

Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
Xinfeng uitgebr
5vloer-- · 2022-09-01 09:52:17

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Magnetisch afge
6vloer-- · 2022-09-01 10:06:47

Scottsdale.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)