home page

Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buisAankoper

2022-08-30 02:44:59loslaten

Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.Pijp voor olieboringen (yb-) is een vierkante pijp die wordt gebruikt voor interne of externe verdikking aan beide uiteinden van olieboringen. Steelpijpen worden verdeeld in draaiende draad en niet-draaiende draad. Draaiende leiding is verbonden met gewrichten,Chemisch polijsten: minder investeringen in verwerkingsapparatuur, hoge snelheid, overloop van gas, vraag naar ventilatieapparatuur en moeilijke verwarming. Het is geschikt voor het verwerken van kleine partij van rommelige onderdelen en producten met een lage helderheid vraag naar kleine onderdelen.Voor de structuur: als opstapleiding en brug; pijp voor kade, weg- en bouwstructuur, marien opstapleidingen, enz.Carletonville.,Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen,Palmira.100 gewicht van gegalvaniseerde vierkante pijp, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.Section vorm classificatie vierkante buizen worden ingedeeld naar sectievorm: eenvoudige sectie vierkante buizen &mdash& mdash; Vierkante buis, rechthoekige buis en complexe sectie vierkante buis mdash; De indeling van de oppervlaktebehandeling van bloemvormige vierkante pijp, open vierkante pijp, gegolfde vierkante pijp en vierkante pipes met speciale vorm wordt verdeeld in pipe vierkant met een hete dip, gegalvaniseerde vierkante pijp met olie bekleed met vierkante pijp en houwende vierkante pijp volgens oppervlaktebehandeling. mdash; Buizen voor decoratie, gereedschapswerktuigen en machines, machinebouw, chemische industrie, staalstructuur, scheepsbouw, automobiel, staalbundel en kolommen en speciale doeleinden worden ingedeeld naar wanddikte &m&m mdash; Super vierkante buis, vierkante buis en dunne vierkante buis plasticiteit verwijst naar het vermogen van metalen materialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.Voornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de elektrische energie-industrie de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.


Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buisAankoper



De eerste is om de roest van de vierkante buis te verwijderen. Bij het verwijderen van de roest van de vierkante buis, wordt de staaldraad borstel voornamelijk gebruikt om zijn oppervlak te polijsten, die effectief kan verwijderen de losse of roestige roest op het oppervlak van de vierkante buis.Van de autoriteit wordt geleerd dat als er vuil op het buitenoppervlak van de vierkante pijp is tijdens de ontginning, het kan worden gewassen met gezuiverd water en natuurlijk gedroogd, vervolgens gedrenkt met ontvetting met een droge stof om de olie te verwijderen, en vervolgens gedroogd in de open lucht. Bij het ontginnen van het binnenoppervlak van de andere pijp kan het uiteinde van de pijp stevig worden geblokkeerd met een houten stekker of met een andere worden gesloten. Het ontvettingsoplosmiddel met het volume van % % van de pijp aan de andere kant moet worden verzegeld met een houten stekker, en de pijp moet om de twintig minuten worden gedraaid. Indien ontvetting nodig is voor de elleboog van roestvrij staal, moet het ontvettingsoplosmiddel op passende wijze worden toegevoegd om het volledig doorweekt te maken. Na het ontginnen, de pijp drogen met een uitlaatventilator, of drogen met olie-vrije gecomprimeerde lucht of stikstof, of drogen met natuurlijke lucht. buizen met grote diameter kunnen met de hand worden geschrobd met katoenen doek, gedompeld in oplosmiddel; De vierkante buis kan ook worden gedrenkt in een lange tank met oplosmiddel voor tot minuten. De geconcentreerde pijpleiding en apparatuur van de geconcentreerde eenheid kunnen direct worden gepompt en circuleren met % geconcentreerd voor het beitsen na alle installatie. De leidingen die niet kunnen circuleren of niet bestand zijn tegen geconcentreerde corrosie moeten afzonderlijk worden ontvet.Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal scheepsstaal, boilerstaal,Palmira.22 prijs van gegalvaniseerde vierkante buizen, drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.Laatste citaat,Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )Het uiterlijk van valse en inferieure vierkante buizen heeft vaak pitting. Het oppervlak is een onregelmatig ongelijk defect op het oppervlak van de vierkante loodleiding als gevolg van ernstige slijtage van de rolgroeve. Door het nastreven van winst door nep- en slordige vierkante buisfabrikanten, overtreft de walsdraad vaak de norm.De vierkante buis voor vochttransport (gbt-) is een vierkante buis voor het transport van water, olie, gas en andere vloeistoffen.


Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buisAankoper



Er zijn vele manieren van ontsteking, zoals boog, elektrische vonk, sterke stroom, hoge temperatuur oven, elektronenbundel, laser, hoge temperatuur straling, magnetron, chemische oven, enz.Eisen inzake inspectie,Het smeden van een vierkante buis: een soort drukverwerking waarbij de kracht van de smedende hamer of de druk van de pers de blanco verandert in de vorm en grootte die we nodig hebben. Het wordt meestal verdeeld in smeden en smeden. Het wordt vaak gebruikt voor het produceren van grote materialen en materialen met een grote vierkante buis.De indeling van de sectievorm van de vierkante buis wordt ingedeeld naar de sectievorm: eenvoudige vierkante buis: vierkante buis rechthoekige vierkante buis.Het nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.Palmira.,De vierkante buis wordt volgens de mate van deoxidatie en gieten in een kokend staal verdeeld; b. halfslachtig staal; c. Gedood staal; Speciaal gedood staal. De vervorming van de qb vierkante buis wordt voornamelijk veroorzaakt door de krimpkracht van het lassen die groter is dan de sterkte van het onedel metaal.Het is goed om Baosteel's materialen te kopen voor het koud tekenen van vierkante buizen, omdat Baosteel's materialen zijn onderworpen aan een graduele fout detectie, en de dichtheid van staal is relatief goed. Na koud trekken en verhitten, is het handig om te line-up. Het staal is koud getrokken op kamertemperatuur om plastic vervorming te produceren, om de rendementssterkte te verbeteren. Dit proces wordt koude tekening versterking genoemd. De vierkante buis wordt in het algemeen gebruikt voor productonderdelen met hoge eisen. Het heeft een goede wilskracht en kracht. Het oppervlak is beter na koudtrekken.Het sproeien (het gooien) van de Derusting (het gooien) is dat de hogekrachtmotor het sproei- (gooien) blad met hoge snelheid laat draaien, zodat het stalen zand, stalen schot, ijzerdraad, mineralen en andere slijpmiddelen kunnen worden gespoten (gegooid) op het oppervlak van de vierkante buis onder de werking van centrifugale kracht, die niet alleen roest, oxiden en vuil volledig kan verwijderen, maar ook de vierkante buis onder de gewelddadige impact en kracht van de schaafwonden, Het kan ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.

etiket:
5antwoorden
Onderhoud en re
2vloer-- · 2022-08-30 10:03:18

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buis, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Chuang Teng Tra
3vloer-- · 2022-08-30 10:22:48

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buis geleerd, bedankt!

Zie meer
motorfiets
4vloer-- · 2022-08-30 10:30:04

Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buis De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Verkoop van bou
5vloer-- · 2022-08-30 10:46:20

Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buis De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Wellson Technol
6vloer-- · 2022-08-30 10:57:11

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Palmira.4 gegalvaniseerde vierkante buis kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)