home page

Norfolk.kgmZD-modderpompAls je er niet goed voor zorgt, gebeurt er iets.

2022-08-28 01:39:26loslaten

zal het materiaal cNorfolk.kgm,   Als er een fout is, is het lastig om te repareren.   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpompKnokke Heist,   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is,Norfolk.kgmGebruikte pijpleidingpomp, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuur   Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echter


Norfolk.kgmZD-modderpompAls je er niet goed voor zorgt, gebeurt er iets.



   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest   Het daaropvolgende bedrijfsgeluid van de modderpomp neemt toe. Zodra de modderpomp omkeert, zal de kloof van het transmissiedeel onvermijdelijk toenemen. Als het niet zorgvuldig wordt aangepast, kan er veel lawaai optreden in het latere verrichtingsproces, dat wordt veroorzaakt door de wrijving tussen de waaier, de schede en de beschermplaat   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.Testmethode,   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden,Norfolk.kgmVuur diepe waterpomp, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.


Norfolk.kgmZD-modderpompAls je er niet goed voor zorgt, gebeurt er iets.



   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.Uitstekende kwaliteit,   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen,Norfolk.kgmParameters van de dompelpomp WQ, enz.   Als de driefasestroom van de dompelrioolpomp groot en stabiel is, kan de dompelpomp niet worden gestart. De reden is alleen te begrijpen vanuit de dompelpomp. Dompelpomplagers kunnen beschadigd raken en de pomp kan geblokkeerd zijn. De waaier zit vol met boodschappen. Dompelpompen mogen niet worden gebruikt voor diverse producten,   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.Norfolk.kgm, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.   Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

etiket:
5antwoorden
expediteur
2vloer-- · 2022-08-28 09:03:28

Het spul is echt goed, maar Norfolk.kgmZD-modderpomp de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Kabel en draad
3vloer-- · 2022-08-28 09:39:30

Het is alle lof waard, echt goed, Norfolk.kgmZD-modderpomp Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Hengyuan Decora
4vloer-- · 2022-08-28 09:58:29

Norfolk.kgmZD-modderpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Officieel Road
5vloer-- · 2022-08-28 10:04:26

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Norfolk.kgmZD-modderpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
schanskorf
6vloer-- · 2022-08-28 10:23:27

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Norfolk.kgmZD-modderpomp in principe tevreden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)