home page

Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buisRedenen voor de toename van de productie:

2022-08-27 07:19:51loslaten

Het werkprincipe van de vlakke staalafwerkingsmachine in het I-beam-productieproces is om het koudvlak staal voor te bereiden en uiteindelijk te nivelleren met twee groepen egaliseringswielstellen die zich in de richting van de dikte naar boven en naar beneden verplaatsen; Een paar afgewerkte wielen die relatief zijn ingericht, worden gebruikt om de breedte richting te extremen, zodat de breedte wordt gecomprimeerd om de verwachte parameters te bereiken, en de compressie hoeveelheid is verstelbaar; Verhoog de breedte met gespreide rechte wielen.Of I-sectie staal nu gewoon of licht is, vanwege de relatief hoge en smalle doorsnede, wat het zeer beperkt maakt in het toepassingsgebied.Bajos de Haina.,Het gewicht van de naadloze pijp is licht, en zijn gewicht is slechts een vijfde van dat van het anti-staal.De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal,Bajos de Haina.Hoeveel kost de I-balk voor een ton,Bajos de Haina.Pijp van 45crm-legeringen,Bajos de Haina.Wat zijn de 25 gegalvaniseerde pijpen, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.Rotherham.,I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding) de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.c. de kwaliteitscontrole wordt verricht voor gelegeerde pijpen, zodat het hele proces van de verwerking van stalen buizen onder redelijke inspectie en toezicht staat en de kwaliteit van het product redelijkerwijs wordt gegarandeerd.


Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buisRedenen voor de toename van de productie:



De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. De specificatie van de gewone I-straal met warmgewalst warmgewalst is - ;. De specificatie van warmgewalste flexibele I-balk, geleverd door overeenkomst tussen de leverancier en de koper is -;. I-bundel wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, de fabricage van voertuigen, andere industriële structuren en vaste panelen en kasten. I-straal wordt vaak samen met I-straal gebruikt.veel gemak in het proces van gebruik, zodat het kan worden gebruikt beter.De vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.Verpakkingsstrategie, hoewel de slak nog steeds op een laag niveau loopt, als gevolg van de kleine knuppels op de markt, de staalfabrieken plotseling gestegen, en de billet markt weer op gang gebracht. Door de voortdurende toename van de kapitaaldruk en de neergang van de transactie van afgewerkte grondstoffen in de verwerkende industrie heeft de staalfabriek echter altijd een voorzichtige afwachtende houding behouden om de stabiliteit te handhaven.Stages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizenH-staal is een economisch staal met betere mechanische eigenschappen dan I-staal. Het is genoemd omdat zijn sectievorm hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat? De flens van warm gewalst H-straal is breder dan die van I-straal, met een grote zijdelingse stijfheid en een sterke buigweerstand. Onder dezelfde specificatie is H-straal lichter dan I-straal.


Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buisRedenen voor de toename van de productie:



Veroordeeld als falen.bouwen,op van gelegeerde buizenvierkant; rondes; Fillet.Alloy pipe is een soort naadloze stalen pijp. De gelegenheidsleiding is verdeeld in structurele naadloze pijp en warmtebestendige buizen. Het is voornamelijk anders dan de productienorm en de industrie van gelegeerde buizen. Het vastzetten en temperen van gelegeerde pijp verandert zijn mechanische eigenschappen. Voldoen aan de vereiste verwerkingsvoorwaarden. Zijn prestaties zijn hoger dan die van gewone naadloze stalen pijp, en zijn prestaties van hoge temperatuurBajos de Haina. de chemische samenstelling van gelegeerde pijp bevat meer Cr,De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.H-vormige stalen groeve is diep en dik, en kan krachten in twee richtingen weerstaan.I-straal is een lang stripstaal met groef, dat t

etiket:
6antwoorden
Baisheng Indust
2vloer-- · 2022-08-27 07:43:28

Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buisZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Zie meer
dong mao tradin
3vloer-- · 2022-08-27 07:53:51

Eindelijk gekregen Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buis Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Dufu Furniture
4vloer-- · 2022-08-27 08:33:11

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buis, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Shencheng Engin
5vloer-- · 2022-08-27 09:02:30

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buis, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Mechanische en
6vloer-- · 2022-08-27 09:13:37

Vraag, kan ik Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buis specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Runtian Sculptu
7vloer-- · 2022-08-27 09:19:27

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Bajos de Haina.Q345 rechte naad gelaste buis arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)