home page

k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buisInstructies voor gebruik, reparatie en onderhoud

2022-08-26 20:04:23loslaten

De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, van koolstofstructuur staal, warm gewalst en koud getrokken (gewalst) vierkante buizen voor oververhitte stoombuizen kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen, grote rookbuizen, kleine rookbuizen en boogbakstenen buizen voor locomotieven. (gb- is een hoogwaardig koolstofstaal gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.k-meisjes,Volgens de productie worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste buizen, koudgewalste buizen, koudgetrokken buizen, buizen, pijpjacking, enz. Volgens de sectievorm is de vierkante buis verdeeld in ronde en speciale vorm. De speciale buis heeft vele complexe vormen, zoals vierkant, ovaal, hoekig, meloenzaad, ster en gevleugelde buis.Voornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie de chemische industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.Hokumati Azrow.kgm,Buizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.Indien er slechts één vlak lassen zijn, wordt de stapsgewijze achterlassen van het midden genomen, d.w.z. wordt de boog van het sectielassen op de sectieboog be ëindigd.Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn, mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan, is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.


k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buisInstructies voor gebruik, reparatie en onderhoud



Met de vooruitgang van de tijd en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de toepassingsvelden van vierkante buizen zijn breed verdeeld. De belangrijkste velden zijn de bouwsector. beïnvloed door het milieu en het weer, vierkante buizen zullen ook roest voor een lange tijd. Hoe om de roest weerstand van vierkante buizen en wat zijn de roest weerstand? Laat me u een gedetailleerde inleiding hieronder geven.Functionele index analyse van vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van gegevens van de vierkante buis onder belasting.Valse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, omdat de apparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten eenvoudig en gemakkelijk te produceren burrs en kras het oppervlak van vierkante buizen. Diepe krassen verminderen de kracht van vierkante buizen.Totaal kwaliteitsbeheer,De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.Buizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.Het oppervlak van gegalvaniseerde vierkante pijp, het schieten of het beitsen, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.


k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buisInstructies voor gebruik,k-meisjesHoeveel gegalvaniseerde stalen pijpen in een bundel, reparatie en onderhoud



Met de verbetering van de kwaliteit van de productie, de kwaliteit van vierkante buizen wordt steeds beter en beter. De kwaliteit van vierkante buizen zal ons leven beïnvloeden. Omdat de functies van vierkante buizen zijn verschillend, hun kenmerken en toepassingen zijn verschillend. Ik zal de kenmerken en het gebruik van vierkante buizen in detail introduceren.analyse,k-meisjesDikke gegalvaniseerde vierkante pijp,Vierkantsbuis is een zeer goed staal in de economische constructie. Er zijn vele soorten en principes van koud tekenen. U kunt nog steeds een heleboel onvoldoende begrip hebben van het koud trekken principe van de pijp van elkaar. Vervolgens, zal ik u naar het leren van zijn koud tekenen principe.Bij de test plaatst u het monster tussen twee parallelle platen en drukt u het gelijkmatig op de vlakke afstand h, die in relevante technische omstandigheden is gespecificeerd met een pers- of test machine op een snelheid van ten hoogste mm.De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.k-meisjes,k-meisjes80 gegalvaniseerde rechthoekige pijp,Pijp voor het boren van diamantkern (gb-) is een vierkante buis voor boorpijp, boorstaaf en huls voor het boren van diamantkern.Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, ingot, enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.Hardheid hardheid is een aanwijzing om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

etiket:
6antwoorden
Andere chemisch
2vloer-- · 2022-08-26 20:07:43

k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
magazijn lease
3vloer-- · 2022-08-26 20:13:54

Kun je me een korting geven de volgende keer dat ik het koop, k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis De kwaliteit is goed en ik zal de baas waarmaken

Zie meer
Wendong Gedroog
4vloer-- · 2022-08-26 21:00:37

k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Hengyuan Pump I
5vloer-- · 2022-08-26 21:13:46

Het spul is echt goed, maar k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Grond- en hulps
6vloer-- · 2022-08-26 21:15:11

k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Gastechnisch on
7vloer-- · 2022-08-26 21:51:07

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht k-meisjes65 gegalvaniseerde vierkante buis en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)