home page

buffelsKleine diepe waterpompFormele specialiteit

2022-08-25 23:01:22loslaten

bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken,buffelsPijpleidingspomplichaam,buffelsCentrifugale mestpomp, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.buffels,   boorintegriteit   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.Klaten.,   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.


buffelsKleine diepe waterpompFormele specialiteit



   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.   Milieuvoorwaarden voor normale werking van gewone YLB motor:   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace,buffelsBodemmestpomp, of de bodemklep is niet strak gesloten dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp   Het bevindt zich in het midden, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.activa,   Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.   Het vaste type WQ is geschikt voor onderhoud. De rioolpomp die direct door ijzerketting wordt opgeheven en gelost, glijdt omhoog langs het zelfkoppelingsspoor. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor septische tank of binnenlandse rioolwatertank, die kan vermijden naar beneden te gaan naar de vuile rioolwatertank voor onderhoud; QW mobiele type moet over het algemeen het rioolwater uit de rioolwatertank lozen alvorens het op te nemen. Als het halverwege is   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.buffels,   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e

etiket:
4antwoorden
beveiligings de
2vloer-- · 2022-08-25 23:07:28

buffelsKleine diepe waterpomp De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Geplooid gaas
3vloer-- · 2022-08-26 07:05:28

buffelsKleine diepe waterpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Zhu Gexinjiu dr
4vloer-- · 2022-08-26 07:41:22

buffelsKleine diepe waterpompHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
schanskorf
5vloer-- · 2022-08-26 07:42:28

Ja, buffelsKleine diepe waterpomp goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)