home page

ProgresoDompelrioolwaterpompFabrikant van directe levering

2022-08-23 17:13:50loslaten

   De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, die slijtvast corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. niets   De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. nietsProgreso,   goudpannen en ijzerzand winnen.   Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt,   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestaties   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?


ProgresoDompelrioolwaterpompFabrikant van directe levering



ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, heeft het een uniek effect in het lossen van vaste deeltjes en lange vezelafval. Bijvoorbeeld, de gemeenschappelijke rexwell WQ-serie dompelrioolpomp met runnerwaaierstructuur heeft goede overstroomprestaties, die blokkerings- en wikkelfouten effectief kunnen verminderen en sterk kunnen verbeteren   De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latentOnline raadpleging,   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd,ProgresoDompelpomp met rubbervoering, enz., en hanteer het op elk moment.   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.


ProgresoDompelrioolwaterpompFabrikant van directe levering



   Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogenPotentiële ontwikkeling,ProgresoDompelrioolwaterpomp,   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.   Controleer of er een probleem is met het ventilatiesysteem: controleer of de ventilator beschadigd is of de ventilator correct draait en of er abnormale voorwerpen zijn die de ventilatiegaten blokkeren.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is,ProgresoExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.Progreso,   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

etiket:
3antwoorden
Daerlixinma dra
2vloer-- · 2022-08-23 17:37:46

ProgresoDompelrioolwaterpomp De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Productie en ve
3vloer-- · 2022-08-23 17:56:00

Ik winkel al zoveel jaren online ProgresoDompelrioolwaterpomp, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Communicatie te
4vloer-- · 2022-08-23 18:09:13

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. ProgresoDompelrioolwaterpomp De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)