home page

verticaal6-inch gegalvaniseerde vierkante pijpBeheer van de industrie

2022-08-23 16:27:32loslaten

Voor een onjuiste stempelrichting wordt in de beginfase van het ontwerp simulatiesoftware gebruikt om ervoor te zorgen dat de richting van de stempelonderdelen wordt geanalyseerd, en wanneer de eisen van hoge kwaliteit van de onderdelen de ontwikkeling van matrijzen vereisen, moet de richting worden aangepast aan naadloze vierkante buizen. De vierkante tube fabrikant introduceert de vorming, buiging en buiging van vierkante buizen. Zoals de naam suggereert, wordt de buiging compact, en de binnenste en buitenste rollen zijn dubbel met de binnen- en buitenwanden van buizen tijdens de werkelijke buiging. Compact naar de.Schip carbon Steel square pipe (gb-) is een koolstof-stalen vierkante pijp voor de klasse I drukpijp, klasse II drukpijp systeem, boiler en oververhitter. Het is een lange termijn zakelijke vierkante pijp vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp en gegalvaniseerde pijp. Welkom bij het consult. De bedrijfstemperatuur van koolstofstalen vierkante buizen wand mag niet hoger zijn dan ;, en de werktemperatuur van de wand van stalen vierkante buis moet hoger zijn dan ;.verticaal,Strikt de Si Ca-hoeveelheid voederen om effectieve Omega in staal te waarborgen; Wanneer (CA) ongeveer .%, kunnen de insluitingen volledig gedenatureerd worden zonder dat er meer hoge smeltpunten insluitingen ontstaan.Functionele index analyse van qb vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis. Vaste buiging, zoals de naam suggereert, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.Kafr Nabl.,Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte, dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, koudbuigen en hoogfrequent lassen. Naast de verdikking van de wanddikte, kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen, lasbaarheid, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )Uitgebreide indeling van gewoon staal A. koolstofstaal: a) Q (b) Q (b); c) Q (C)/; d) Q(B)* ; e) Q blad ;


verticaal6-inch gegalvaniseerde vierkante pijpBeheer van de industrie



De hierboven besproken sterkte, plasticiteit en hardheid bij vermoeidheid QB zijn de indicatoren van de mechanische eigenschappen van metalen bij statische belasting. In feite werken veel machineonderdelen onder cyclische belasting, waarbij vermoeidheid zal optreden.Het standaardaantal vierkante leidingen voor het vervoer van brandbare en niet ontvlambare vloeistoffen is gbt (gbt -- vertegenwoordigt staal voor l-l en andere pijpleidingen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van ontvlambare en niet-ontvlambare vloeistoffen, lage druk of hoge druk vierkante leidingen,verticaalFabrikant van galvaniseerde pijp,In het algemeen heeft het lassen van vierkante buizen een proces: ontsteking, drukvorming en thermische isolatie.Met de vooruitgang van de tijd en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de toepassingsvelden van vierkante buizen zijn breed verdeeld. De belangrijkste velden zijn de bouwsector. beïnvloed door het milieu en het weer,verticaal16 gegalvaniseerde vierkante pijp, vierkante buizen zullen ook roest voor een lange tijd. Hoe om de roest weerstand van vierkante buizen en wat zijn de roest weerstand? Laat me u een gedetailleerde inleiding hieronder geven.De technologie van zwevende onderkaak en vierkante buis is geleidelijk rijp.


verticaal6-inch gegalvaniseerde vierkante pijpBeheer van de industrie



Bij gebruik van zandstralen of handmatige mechanische ontstoffingen wordt het metaal op het oppervlak van de gegalvaniseerde vierkante pijp direct in de lucht blootgesteld. Indien een primer niet tijdig wordt toegepast, is het oppervlak van de gegalvaniseerde vierkante pijp weer eenvoudig te roesten, waardoor de hechting van de verffolie wordt beïnvloed. Ik ben bezig met allerlei vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen, gegalvaniseerde buizen en andere materialen het hele jaar door. Ik werk in goed vertrouwen. Welkom bij de oproep! Aangezien de verf een tijd-effectief materiaal is,verticaal1-inch gegalvaniseerde ronde pijp, is de overspanning van de inventaris gemakkelijk te verlopen. Daarom moeten de belangrijkste indexen van de verf opnieuw gecontroleerd worden voor gebruik, en de verf kan alleen worden gebruikt wanneer de resultaten voldoen aan de normen.Mond van de aanbeveling, is het oppervlak van de gegalvaniseerde vierkante pijp weer eenvoudig te roesten, waardoor de hechting van de verffolie wordt beïnvloed. Ik ben bezig met allerlei vierkante buizen vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen, gegalvaniseerde buizen en andere materialen het hele jaar door. Ik werk in goed vertrouwen. Welkom bij de oproep! Aangezien de verf een tijd-effectief materiaal is, is de overspanning van de inventaris gemakkelijk te verlopen. Daarom moeten de belangrijkste indexen van de verf opnieuw gecontroleerd worden voor gebruik en de verf kan alleen worden gebruikt wanneer de resultaten voldoen aan de normen.De eisen voor monsters kunnen worden genomen van metalen pijpen met een gekwalificeerd uiterlijk. Over het algemeen wordt gezaagd.Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding spiraallassenverticaal, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

etiket:
3antwoorden
expediteur
2vloer-- · 2022-08-23 17:34:14

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Yongpo Lighting
3vloer-- · 2022-08-23 17:46:44

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, verticaal6-inch gegalvaniseerde vierkante pijp veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Jingke Optisch
4vloer-- · 2022-08-23 17:55:03

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit verticaal6-inch gegalvaniseerde vierkante pijp product is van grote waarde.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)