home page

Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling

2022-08-21 12:50:16loslaten

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Chichicastenango.kgm,Voor olie-transformator olie aanvulling ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Chichicastenango.kgmtransformator met lage spanning, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.Geluid bij faseuitvalSint-Truiden, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?Fabrikant van transformatorenElektrische transformator-installatie


Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling



transformator-onderneming met olieonderdompelingJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo; Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.ranking,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Chichicastenango.kgmHoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformator, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling



fabrikant van droge transformatorenproductiekosten,Chichicastenango.kgmDistributie-transformator-model,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Chichicastenango.kgm,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

etiket:
5antwoorden
Chu Tan Trading
2vloer-- · 2022-08-21 13:04:36

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Hongxia Machine
3vloer-- · 2022-08-21 13:06:13

Hoewel Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Pengxi transpor
4vloer-- · 2022-08-21 13:11:11

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Mengqixing Kind
5vloer-- · 2022-08-21 13:38:12

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Grand General C
6vloer-- · 2022-08-21 13:39:48

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)