home page

Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buisPrognose van trends

2022-08-19 21:51:14loslaten

Door de toename van de productie van vierkante buizen, zijn er meer en meer valse en slordige vierkante buizen in de markt. Hoe te onderscheiden van de valse en slordige vierkante buizen? Laat me u enkele punten leren om de valse en slordige vierkante buizen te onderscheiden.In het algemeen worden chemische en elektrolytische beitels gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitspulling wordt gebruikt voor pijpleidingen, die oxyde schaal, roest en oude coatings kunnen verwijderen. Professionele vierkante buizen, naadloze vierkante buizen, milieuvriendelijk en zuinig! De producten worden uitgevoerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Soms kunnen ze worden gebruikt als opwerking na zandstralen en roest verwijdering. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen.CaibarienDe functie index analyse van de vierkante buis --de sterkte werkt met grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De schade kracht van de vierkante buis onder de lading en val belasting wordt de lading en de val taaiheid genoemd.Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, kan niet worden gezien dat ze gelaste ellebogen zijn.Zalinge,Schip carbon Steel square pipe (gb-) is een koolstof-stalen vierkante pijp voor de klasse I drukpijp, klasse II drukpijp systeem, boiler en oververhitter. Het is een lange termijn zakelijke vierkante pijp, vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp en gegalvaniseerde pijp. Welkom bij het consult. De bedrijfstemperatuur van koolstofstalen vierkante buizen wand mag niet hoger zijn dan ;, en de werktemperatuur van de wand van stalen vierkante buis moet hoger zijn dan ;.Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp en koudgewalste pijp naar gelang van de productie.Welding is een synthetisch gradiënt materiaal dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.


Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buisPrognose van trends



Het is goed om Baosteel's materialen te kopen voor het koud tekenen van vierkante buizen, omdat Baosteel's materialen zijn onderworpen aan een graduele fout detectie, en de dichtheid van staal is relatief goed. Na koud trekken en verhitten, is het handig om te line-up. Het staal is koud getrokken op kamertemperatuur om plastic vervorming te produceren, om de rendementssterkte te verbeteren. Dit proces wordt koude tekening versterking genoemd. De vierkante buis wordt in het algemeen gebruikt voor productonderdelen met hoge eisen. Het heeft een goede wilskracht en kracht. Het oppervlak is beter na koudtrekken.Lengte van de steekproef L — asympp; D (D is de buitenste diameter van de pijp). Wanneer de buitenste diameter groot is, l = mm.dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!verpakking,CaibarienDN125 gegalvaniseerde vierkante buis,Het oppervlak van valse en inferieure vierkante buizen is gemakkelijk om korsten te produceren. Er zijn twee redenen: het materiaal van valse en inferieure vierkante buizen is ongelijk en er zijn veel onzuiverheden. De geleideapparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten is eenvoudig en gemakkelijk aan staal vast te houden. Deze onzuiverheden zijn gemakkelijk te litteken na het bijten van de rol.Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van qb vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r.t buigen zonder de buiswand te breken.Er zijn veel verwerkingstechnologieën voor vierkante buizen. Ik zal de specifieke verwerkingstechnologie hier niet introduceren. We weten alleen over de verwerkingstechnologie van elkaars buizen. We kunnen onvoldoende begrip hebben van de verwarmingstechnologie. Vervolgens zal ik u een gedetailleerde introductie geven aan de verwarmingstechnologie van de lagere buizen.


Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buisPrognose van trends



Fase ( — )Goede kwaliteit,Welding is een synthetisch gradiënt materiaal, dat kan worden gebruikt als soldeer voor het lassen van speciaal gevormde materialen om de mismatch van chemische, mechanische en fysische eigenschappen tussen onedele metalen te overwinnen.Functionele index analyse van vierkante buis --kracht en plasticiteit besproken later zijn machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk,Caibarien120 vierkante buis, veel mechanische machines zijn onder herhaalde belasting tewerkstelling. In deze omgeving, de hele kans is vermoeid.Derusting voor het bouwproces van epoxy, ethyleen, fenol en andere coatings die gewoonlijk voor vierkante leidingen worden gebruikt, is het oppervlak van vierkante leidingen in het algemeen vereist om dicht bij de witte kwaliteit te komen (SA). De praktijk heeft aangetoond dat bijna alle oxyde schaal, roest en andere vuil kunnen worden verwijderd door gebruik te maken van deze Derusting kwaliteit, en de diepte van verankering graan kan ~ mu; m, die volledig voldoet aan de eisen van hechting tussen laag en vierkante pijp Het procédé kan voldoen aan de technische omstandigheden van bijna wit niveau (SA) met lage exploitatiekosten en stabiele en betrouwbare kwaliteit.Caibarien,Beginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, zodat het rendementspunt van staal toeneemt en de plasticiteit en taaiheid afnemen. Door de inwendige belasting bij plastische vervorming, neemt de staalmodulus af. De koud getrokken versterking wordt opgeslagen bij kamertemperatuur voor ~ d of verwarmd tot ~ ~ en onderhouden voor een vaste tijd. Dit proces wordt veroudering behandeling genoemd.Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.De technologie van zwevende onderkaak en vierkante buis is geleidelijk rijp.

etiket:
6antwoorden
Lood Chuang Ji
2vloer-- · 2022-08-19 21:56:45

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buis arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Alleen voor fil
3vloer-- · 2022-08-19 22:00:53

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buis, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Frontier Machin
4vloer-- · 2022-08-19 22:33:54

Ik winkel al zoveel jaren online Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buis, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
vastgoed Ontwik
5vloer-- · 2022-08-19 22:53:54

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buis veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Grond- en hulps
6vloer-- · 2022-08-19 23:11:23

Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buisHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Ondernemende ma
7vloer-- · 2022-08-19 23:38:58

Uw service is erg goed, Caibarien76 gegalvaniseerde vierkante buis is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)