home page

Villa NuevaHoeveel is 315 box transformatorDe waarde en betekenis van

2022-08-16 12:45:21loslaten

Exploitatie van gesmolten transformatorMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Villa Nueva,De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Stryy.,Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Dry type transformator bedrijf


Villa NuevaHoeveel is 315 box transformatorDe waarde en betekenis van



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Handtastmethode voor de controle van de transformatorVerminderde isoleringDoel van het project,Villa Nueva100 kW droge transformator,Elektrische transformatorDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Villa NuevaHoeveel is 315 box transformatorDe waarde en betekenis van



Elektrische transformatorveiligheidseisen,Villa NuevaElektrische transformator van olietype,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Visuele controle voor de controle van de transformatorII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.Villa Nueva,In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen,Villa NuevaStructuur van een olietransformator, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

etiket:
5antwoorden
veilig
2vloer-- · 2022-08-16 12:48:52

Villa NuevaHoeveel is 315 box transformator De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Senmi Machinery
3vloer-- · 2022-08-16 12:59:25

De verkoper is echt goed, Villa NuevaHoeveel is 315 box transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
bril verkoop
4vloer-- · 2022-08-16 13:44:32

Villa NuevaHoeveel is 315 box transformator De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
computer softwa
5vloer-- · 2022-08-16 13:49:48

Sinds de laatste keer dat ik uw Villa NuevaHoeveel is 315 box transformator kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Xinxianghe Comm
6vloer-- · 2022-08-16 14:14:53

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Villa NuevaHoeveel is 315 box transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)