home page

GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsausAnalyse van de bedrijfsspecificaties

2022-08-15 15:45:20loslaten

De chemische grondstof transmissie pijpleiding heeft een grote binnenruimte.I-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in ChiGuaneName, dikke stalen pijp.GB nr. I-balk is in hoogte, in beenbreedte en in taille dikte.Huisdieren,Inleiding van de classificatieH-staal is een economisch staal met betere mechanische eigenschappen dan I-staal. Het is genoemd omdat zijn sectievorm hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat? De flens van warm gewalst H-straal is breder dan die van I-straal,GuaneName15CrMo dikke wand naadloze pijp, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.


GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsausAnalyse van de bedrijfsspecificaties



I-straalHet is ook verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijpen,GuaneNameBuis van gelegeerd staal incoloy800H, gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne wandleiding, elektrische lassering van speciale vorm van pijp, steiger en spiraalgelaste pijp.Peak crackNauwkeurige afwerking,fabrikanten. Naast de uitstekende eigenschappen van cronidur staal heeft het gemodificeerde LN-staal van case verhardingsstaal ook de door warmtebehandeling verkregen oppervlaktecomprimerende stresskenmerken en wordt verwacht dat het toepassingsbereik ervan verder wordt uitgebreid.Sommige flenzen en ellebogen om ze te repareren, zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen, zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.De defecten kunnen worden verwijderd door slijpen met zandwiel, maar de resterende wanddikte moet binnen de toegestane norm.


GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsausAnalyse van de bedrijfsspecificaties



Wanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer, kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude, koude en corrosiepreventie. In advertentieGratis raadpleging,Frame lijn scheurMet de ontwikkeling van de industrie en de landbouw is het gebruik van hete dip-galvaniseren uitgebreid. Daarom zijn in de industrie op grote schaal gebruik gemaakt van gegalvaniseerde producten met een warme dip (zoals chemische apparatuur aardolieverwerking, mariene exploratie, metaalstructuur, energietransport, scheepsbouw, enz.),GuaneNameHoeveel is Beijing Yijing stalen bar draaien software, landbouw (zoals sprinklerinstallatie, verwarmingsruimte), bouw (zoals transport van water en gas draadbedekking, steiger, huis enz.); bruggen, vervoer, enz., wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.I-beam wordt voornamelijk gebruikt in de bouwH-staalDoor de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee hoofdmouwen van de sectie heel anders, de bouw van wandbekleding, de mechanische uitrusting en de fabricage van voertuigen.

etiket:
6antwoorden
kabel materiaal
2vloer-- · 2022-08-15 16:00:22

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsaus met korting te kopen?

Zie meer
Informatiesyste
3vloer-- · 2022-08-15 16:36:25

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsaus in principe tevreden.

Zie meer
Hengyangco., Lt
4vloer-- · 2022-08-15 16:45:49

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsaus is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Uitgaand toeris
5vloer-- · 2022-08-15 17:18:41

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
scherm
6vloer-- · 2022-08-15 17:43:59
Opbergkooi
7vloer-- · 2022-08-15 17:44:34

De kwaliteit is erg goed, echt goed, GuaneNameFabrikant van gelaste buizen met warme dipsaus hetzelfde als op de foto, de verpakking en kwaliteit zijn ook erg goed,

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)