home page

Chiquimula800 Box type transformatorSamenvatting van kennis

2022-08-15 06:48:20loslaten

Het geluid van droge transformator komt vanWiringwijze van droge transformator:Chiquimula, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.Sucre.,Bij inbedrijfstelling:Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitHoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Chiquimula800 Box type transformatorSamenvatting van kennis



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:tussenpersoon,Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.lekkage van olie op elektrische lasstandWiringwijze van droge transformator:


Chiquimula800 Box type transformatorSamenvatting van kennis



De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Aanpassing van de regeling,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank,ChiquimulaElektrische buis, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Chiquimula,ChiquimulaStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,Chiquimula800 Box type transformator, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd

etiket:
6antwoorden
Reyuan Network
2vloer-- · 2022-08-15 07:37:59

De manager is aardig!Chiquimula800 Box type transformator is ook echt.

Zie meer
Changcheng Foto
3vloer-- · 2022-08-15 07:58:55

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om Chiquimula800 Box type transformator met korting te kopen?

Zie meer
Recycling van o
4vloer-- · 2022-08-15 07:59:15

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om Chiquimula800 Box type transformator met korting te kopen?

Zie meer
Marketingadvies
5vloer-- · 2022-08-15 08:29:41

Na lang naar de jouwe Chiquimula800 Box type transformator gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Energietechniek
6vloer-- · 2022-08-15 08:47:06

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van Chiquimula800 Box type transformator te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
jun xi trading
7vloer-- · 2022-08-15 13:52:33

Chiquimula800 Box type transformator Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)