home page

Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasenHoe werkt het?

2022-08-13 03:45:18loslaten

de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.Saint-Francois.,Onderhoudsinhoud van de transformatorHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Sokold.,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasenHoe werkt het?



Elektrische transformatorOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Saint-Francois.Prijs van gerecycleerde droge transformator,Saint-Francois.1000 KVA-transformator voor droog type, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,Saint-Francois.Inleiding tot met olie ondergedompelde transformator, het is zeer klein.productie,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Droge transformatorEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.


Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasenHoe werkt het?



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteit, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.Look van olie van gietijzeren delenSaint-Francois.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?transformator met olieonderdompelingWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

etiket:
4antwoorden
Advies over ene
2vloer-- · 2022-08-13 11:12:33

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasen is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Fengxin Stone S
3vloer-- · 2022-08-13 11:56:29

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasen. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Elektronisch en
4vloer-- · 2022-08-13 12:04:04

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasen en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Grand General C
5vloer-- · 2022-08-13 12:21:41

Jij Saint-Francois.Model van een transformator met drie fasen bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)