home page

Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatieOnderhoud van

2022-08-10 18:45:17loslaten

   Volgens de gebruiker S vereisten kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.Tampa.,Tampa.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel,Al en overbelasting, wat een actievere methode is. Daarom pasten we de hydrodynamische afdichtingstechnologie van de hulpwaaier en de niet-overbelastingsontwerptechnologie van de pomp toe op de dompelbare rioolpomp, die de pompafdichting sterk verbeterde   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.Dartmouth.kgm, zodat de pompefficiëntie van de meeste lage specifieke snelheidspompen enigszins zal verbeteren nadat de drijvende kracht is gesneden. Houd na het snijden de bladen tot op zekere hoogte overlappend, en de mate van bladoverlapping zal afnemen met de toevoeging van specifieke snelheid


Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatieOnderhoud van



ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,   Het systeem moet worden uitgerust met een brandregelkast.   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.detailhandelaar,   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.


Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatieOnderhoud van



   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik,Tampa.HH-modderpomp, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, dus selecteren we de pompOntwikkeling Curriculum   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.   De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof,Tampa.Verticale centrifugale mestpomp, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.Tampa.,   Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om

etiket:
6antwoorden
Yong Yip Servic
2vloer-- · 2022-08-10 19:18:08

Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Stuurkabel
3vloer-- · 2022-08-10 19:31:53

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Sentai Hengdian
4vloer-- · 2022-08-10 20:07:48

Heb je Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie? Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatieWat is de spotprijs

Zie meer
Kai Technology
5vloer-- · 2022-08-10 20:08:51

Geweldig Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie, zeer goede service, bedankt.

Zie meer
Hongcheng Stone
6vloer-- · 2022-08-10 20:14:18

Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Tianyi Shopping
7vloer-- · 2022-08-10 20:42:46

Tampa.Diepwaterpomp voor irrigatie De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)