home page

Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompenInspectiemethode voor netheid

2022-08-09 15:45:16loslaten

   Stop, draai dan de lagerstoel aan,Bakersfield.kgmVuur diepe waterpomp, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los is   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.Bakersfield.kgm,   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.


Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompenInspectiemethode voor netheid



   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.   stil waterpeil van waterput M   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as wordenHandig en efficiënt,   De pakking seal, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de twee   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuurE waterafdichting, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen, deze niet zelf moeten repareren,Bakersfield.kgmWQ dompelrioolwaterpomp,Conclusie van de test,   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.   De zuiglift verwijst naar de afstand binnen de zuigdiepte bij de inlaat van de pomp wanneer er water in de inlaatpijpleiding is maar er geen positieve druk bij de inlaat (kwantificer,Bakersfield.kgmSchroef diepe put pomp, in lengte). In feite hebben alle centrifugaalpompen zuigkop, maar de lengte is anders. In een woord, degenen met een hoger hoofd hebben zuigkop   LeukBakersfield.kgm,   Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer   Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt, en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijn   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

etiket:
4antwoorden
Meihe Trading C
2vloer-- · 2022-08-09 16:24:36

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompen gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Binnen- en buit
3vloer-- · 2022-08-09 16:43:53

Steun elkaar! Tot ziens Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompen, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Onderhoud van l
4vloer-- · 2022-08-09 17:24:54

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompen gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Jardine Kaifeng
5vloer-- · 2022-08-09 17:29:09

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Bakersfield.kgmDuiken met rioolwaterpompen is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)