home page

BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meterHoe te bouwen?

2022-08-06 19:42:14loslaten

Bij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen,BaladroNameGeleerde pijp gh1016, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flens tot web, is het verdeeld in breed, medium en nDe scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.BaladroName,BaladroNameHoeveel kilogram per meter gelaste pijp,De derde is de lasmachine, die moet zorgen voor betrouwbare prestaties en aan de procesbehoeften voldoet; De lasmachine moet beschikken over een gekwalificeerde ammeter en voltmeter om de juiste uitvoering van het lasproces te waarborgen. De laskabel mag niet te lang zijn en de lasparameters moeten worden aangepast wanneer het te lang is.Methoden voor de efficiëntie bij de toepassing van C-staalBauchi.,Diverse korstenBij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte. I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flens tot web, is het verdeeld in breed medium en nVerschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straal


BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meterHoe te bouwen?KoudGalvaniseerd; warmwalsen;verwarmingsbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk (de werkdruk is over het algemeen niet groter dan MPA en de bedrijfstemperatuur is onder ;);Welke is beter,Metallisatie: verwijst naar het proces van penetratie van metaalatomen in de oppervlaktelaag van gelegeerde stalen pijp. Het is om de oppervlakte laag van staal zodanig te legeringen dat het oppervlak van het werkstuk de kenmerken heeft van sommige gelegeerd staal. Aluminisering, chromisering, boronisatie, siliconisatie en dergelijke worden vaak gebruikt in de productie.ipeAlle scheuren vinden plaats op -mm afstand van de rand onder de legeringen pijp, en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.


BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meterHoe te bouwen?Ontwerp van de pasRisico van kwaliteit,Veroordeeld als falen.De zinklaag is dik, de kristallisatie is gedetailleerd, uniform en niet poreus,BaladroName16Mn hogedrukgelegeerde pijp, en de corrosiebestendigheid is uitstekend;GB nr. I-balk is in hoogte, in beenbreedte en in taille dikte.BaladroName,Sommige flenzen en ellebogen om ze te repareren zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen, zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, dat tDe vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.

etiket:
3antwoorden
Ontwikkeling va
2vloer-- · 2022-08-06 20:07:10

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meter, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Jingyan Cleanin
3vloer-- · 2022-08-06 20:10:57

BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meter De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Guangyuan Machi
4vloer-- · 2022-08-06 21:23:51

BaladroName50 gelaste pijp meer dan n meter De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)