home page

St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformatorLeer je hoe te onderhouden

2022-08-03 20:12:50loslaten

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,St. ThomasStructurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.St. Thomas,Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.TurbatName,St. Thomas630 fabrikant van droge transformatoren,lekkage van olie op elektrische lasstandDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformatorLeer je hoe te onderhouden



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.installeren,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Productieproces en stappen van droge transformatorWat is de bedrading van droge transformator?


St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformatorLeer je hoe te onderhouden



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,St. Thomastransformator voor recycling, moet deze goed worden behandeld.Afdeling verkoop,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.St. Thomas,De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

etiket:
6antwoorden
Stuurkabel
2vloer-- · 2022-08-03 20:21:15

Ik zal het in de toekomst kopen St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
auto element tr
3vloer-- · 2022-08-03 20:25:23

St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
zuiver water dr
4vloer-- · 2022-08-03 20:34:12

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Anjia Home Impr
5vloer-- · 2022-08-03 21:19:08

Het spul is echt goed, maar St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
apparatuur
6vloer-- · 2022-08-03 21:45:18

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator in principe tevreden.

Zie meer
Onderzoek en on
7vloer-- · 2022-08-03 22:08:17

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen St. ThomasMeest recente model van olie ondergedompelde transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)