home page

Newvitas.kgmKoude opslagInleiding tot de openingssituatie

2022-08-01 07:02:54loslaten

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.De afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is mm en mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.Newvitas.kgm, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebordLaghouat.,Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.


Newvitas.kgmKoude opslagInleiding tot de openingssituatie



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.Voordat het magazijn wordt bevestigd met hoek aluminium, moet het worden verzegeld met glas lijm en worden bevestigd met hoek aluminium met vaste trek Mao. De afstand tussen pull klinknagels is mm. De afstand tussen de bovenste en onderste zijden van de deur is mm.Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.Directe arbeid,Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag,Newvitas.kgmBedrijven die grote koelkasten installeren, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag, complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.


Newvitas.kgmKoude opslagInleiding tot de openingssituatie



De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding,Newvitas.kgmInstalleer een kleine koude opslag,Newvitas.kgmInstallatieprijs van 30 M2 koude opslag, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.hervorming,: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatOf het pakhuis door de muur kan boren. De bouw en installatie van koude opslag moet gelijk zijn aan de installatie van air conditioner, en de externe eenheid moet worden aangesloten op de eenheid in de koelopslag.Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.Newvitas.kgmDe fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

etiket:
3antwoorden
Landschapsschet
2vloer-- · 2022-08-01 08:22:04

Newvitas.kgmKoude opslag Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Producten uit d
3vloer-- · 2022-08-01 08:35:00

Kunt u mij Newvitas.kgmKoude opslag gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Xinshengda Natu
4vloer-- · 2022-08-01 09:00:09

Beste, Newvitas.kgmKoude opslag Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)