home page

Saint-Claude.Isolerende olie van transformatoren van olietypeVeelvoorkomende fouten en oplossingen

2022-07-28 19:08:41loslaten

Geluid bij faseuitvalWiringwijze van droge transformator:Saint-Claude.,Visuele controle voor de controle van de transformatorWat is de bedrading van droge transformator?Kampong Spoe.,Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Saint-Claude.Isolerende olie van transformatoren van olietypeVeelvoorkomende fouten en oplossingen



Bij inbedrijfstelling:Visuele controle voor de controle van de transformatorFabriek voor droge transformatorenGoede kwaliteit,lekkage van olie op elektrische lasstandIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Saint-Claude.Isolerende olie van transformatoren van olietypeVeelvoorkomende fouten en oplossingen



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Hoge kwaliteit, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.Transformer inspectie neus snuivende methodeWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Saint-Claude.Het zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting,Saint-Claude.400 KVA-prijs van box type transformator,Saint-Claude.Warmte van droge transformatoren, en kortsluiting is meer algemeen.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

etiket:
3antwoorden
prikkeldraad
2vloer-- · 2022-07-28 19:13:01

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
nieuwe industri
3vloer-- · 2022-07-28 19:45:04

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Saint-Claude.Isolerende olie van transformatoren van olietype inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
True High Elect
4vloer-- · 2022-07-28 20:16:13

Saint-Claude.Isolerende olie van transformatoren van olietype De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)