home page

Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformatorDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

2022-07-27 10:49:22loslaten

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Ahuachapan.Tabel voor de berekening van transformatoren, moeten op tijd leeg zijn.Ahuachapan.,Hoe droge transformator te selecterenBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,Ahuachapan.fabrikant van droge transformatoren, als er een probleem is op een bepaald punt,Ahuachapan.Prijs van 125kva droge transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitAl Mawsil al Jadidah,Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Look van olie van gietijzeren delenDroge transformator


Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformatorDe prijs van materialen wordt zwak aangepast



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformatorDe prijs van materialen wordt zwak aangepast



De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.Eerlijke prijs, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Directe arbeid,Wat is de bedrading van droge transformator?De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Ahuachapan., wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

etiket:
3antwoorden
Runlu Milieutec
2vloer-- · 2022-07-27 11:17:46

Kunt u mij Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformator gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
reparatie
3vloer-- · 2022-07-27 11:43:32

De samenwerking met u is echt goed, Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformator goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Shituo Catering
4vloer-- · 2022-07-27 12:32:11

Laat me dit evalueren Ahuachapan.Hoeveel is een 250kVA box transformator, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)