home page

Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe recente opleving van de marktprijs

2022-07-27 09:35:05loslaten

transformator-onderneming met olieonderdompelingEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Le Gozer.,De interne markt voor transformatoren is traagElektrische transformatorMilduraName,Look van olie van de radiatorUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen,Le Gozer.Groep bedrading van distributietransformatoren, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm,Le Gozer.10kV droge testtransformator, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe recente opleving van de marktprijs



fabrikant van droge transformatorenVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.Onderzoek naar producten,Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorDe recente opleving van de marktprijs



Het geluid van droge transformator komt vanVerbetering van de kwaliteit,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.Le Gozer.Exploitatie van gesmolten transformatorEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw

etiket:
6antwoorden
Jiatai Trading
2vloer-- · 2022-07-27 09:54:35

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Elektriciteit v
3vloer-- · 2022-07-27 10:03:50

Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Longyue Landsch
4vloer-- · 2022-07-27 10:35:23

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator. Bedankt.

Zie meer
Hongpulin Produ
5vloer-- · 2022-07-27 10:41:50

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Computerhardwar
6vloer-- · 2022-07-27 11:02:38

Haha, Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Zink stalen van
7vloer-- · 2022-07-27 11:34:03

Haha, Le Gozer.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)