home page

BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpompHet technische niveau is sterk verbeterd

2022-07-27 09:09:47loslaten

   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool,BaltimoreVerticale mestpomp, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale,BaltimoreDiepwaterpomp, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.Baltimore, wordt tijdens het ontwerp van de drijfmestpomp de waaier verbonden met de pompas door omgekeerde gesp. Dit is waarom de waaier zal worden uitgeschakeld bij het installeren van een nieuwe drijfmestpomp. Daarom moeten we aandacht besteden aan de waaier gemarkeerd op het pomplichaam tijdens de voorafgaande installatie en gebruik   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanicaJalalabad.,   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.


BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpompHet technische niveau is sterk verbeterd



   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus   Om u te helpen het probleem van het verwijderen van de drijvende kracht van de drijfmestpomp op te lossen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen en de drijvende kracht omgekeerd te draaien om de drijvende kracht gemakkelijk te verwijderen. Voor grote pompen met drijvende verwijderingsring, moeten we eerst de drijvende verwijderingsring verwijderen, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.Goede reputatie,   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming onvoldoende veerdruk,BaltimoreBaigang diepe put pomp, breuk, enz.


BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpompHet technische niveau is sterk verbeterd



   De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele foutenAgent,Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.   Allereerst is de drijfmestpomp verdeeld in drie categorieën van de installatiemethode: horizontale drijfmestpomp, verticale drijfmestpomp, dompelbare drijfmestpomp horizontale drijfmestpomp: ook bekend als droge installatiemestpomp, omdat het op de grond is geïnstalleerd en het oppervlak van het pomplichaam de drijfmest niet kan contacteren, wordt het droge installatie genoemd. Wanneer dit type pomp is geïnstalleerd,Na meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving, waterpompen en generatorenBaltimore,ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.

etiket:
3antwoorden
Importeer de gr
2vloer-- · 2022-07-27 09:37:34

BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpompJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Dingxiang FRP C
3vloer-- · 2022-07-27 09:52:06

BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpomp De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Drinkwater
4vloer-- · 2022-07-27 10:54:33

BaltimoreVortexpomp en pijpleidingpomp Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)