home page

Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslagWaarom is de temperatuur te hoog

2022-07-27 02:35:50loslaten

Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen,Desanpalados.kgmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruit, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag complexer is dan die van kleine koude opslag, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat), dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld,Desanpalados.kgmMedische apparatuur voor koude opslag, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.Desanpalados.kgm,Nadat het koelsysteem is geïnstalleerd, moet het mooi en kleur zijn. Er mag geen sprake zijn van ongelijke hoogte van pijpleidingen.Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.Bakersfield.kgm,Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.


Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslagWaarom is de temperatuur te hoog



Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.Meet de voedingsspanning volgens de technische voorschriften voor het vullen van fluor en de inbedrijfstelling van het koelsysteem.Brandvertrager, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.Uitstekende kwaliteit,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem,Desanpalados.kgmZoek het bedrijf dat de koude opslag installeerde, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.


Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslagWaarom is de temperatuur te hoog



Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping,In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebordHet elektronische systeem voor de groothandel van verse opslag is het hoofdbestanddeel van het wholesale intelligente systeem van verse-keeping magazijn. De intelligente elektronische controle heeft de functies van automatische koeling, warmtebewaring, stop, ontdooiing, vertraging en andere aanverwante functies. De elektronische controle humanized mode bespaart het ingewikkelde werk van de handmatige werking. De groothandel zeevruchten machine van verse-opslag wordt gebruikt voor de teelt van zeevruchten en andere temperatuursystemen. Het principe is vergelijkbaar met dat van air conditioning. De belangrijkste componenten zijn titanium vat, ventilator, condensator, compressor, temperatuurregelaar, via klep en andere componenten. Vervolgens wordt de groothandel in verse voorraden in detail ingevoerd.Sterke vervormingsresistentie, niet gemakkelijk te kraken glad, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, kan het de eenheidsprijs van droge, natte of elektrische corrosie onder normale bedrijfsomstandigheden bereiken terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.Desanpalados.kgm, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, installatie van koude opslag, koude opslag, verse fruitopslag, medische koude opslag en andere aanverwante bedrijven. Verkopers die hopen dit bedrijf te hebben, houden rekening met de grote schaal van opslagtemperatuur controle, de selectie en plaatsing van koelapparatuur en de beschrijving van het windsnelheidsveld, registratie en actieve controleapparatuur.

etiket:
3antwoorden
Gas- en waterpr
2vloer-- · 2022-07-27 09:50:32

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslag kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Organiseer spor
3vloer-- · 2022-07-27 10:15:14

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslag veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Algemene vracht
4vloer-- · 2022-07-27 11:20:44

Desanpalados.kgmFarmaceutisch bedrijf voor koude opslag Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)