home page

Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslagProblemen die aandacht behoeven i

2022-07-25 14:34:49loslaten

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.Nicoya.,Luchtvolumeregulering is de belangrijkste factor om energie te besparen. Als we dit goed kunnen doen, kan het energiebesparende effect van de ventilator worden bepaald. Na een effectieve aanpassing kan de ventilator voldoen aan de stroom- of drukeisen van de productie onder de stabiele werkomstandigheden en energie tot de limiet besparen. Bij de tenuitvoerlegging van de regeling voor ventilatoren is het belangrijk om te kiezen welke regelgeving, die rechtstreeks van invloed kan zijn op het energiebesparende effect van gecontroleerde opslag van atmosfeer.Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.Pumalangaworld.kgm,Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.Op basis van koude opslag en bewaring verhoogt het diepgevroren magazijn de regulering van de gassamenstelling, remt de ademhaling van groenten en fruit, vertraagt het metabolische proces, houdt het de versheid en de commerciële kwaliteit van groenten en fruit beter in stand en verlengt de opslagperiode en de houdbaarheid van groenten en fruit. In het algemeen kan de gecontroleerde atmosferische opslag van vruchten de opslagperiode met &m mdash verlengen; Drie keer of meer. Oké, wat is de standaard van een snel vriesmagazijn?Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend,Nicoya.Installatieprijs voor kleine koude opslag, antivries, vochtbestendig, enz.


Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslagProblemen die aandacht behoeven in de bouw



Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.Goede warmte dissipatie, goede koeling. Niet bij de koeleenheid strooien De elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden beschermd tegen vocht en elektrische schokken veroorzaakt door elektrische lekkage. Het scharnier-, handgreep- en deurslot van het koelhuis worden regelmatig met olie toegevoegd naar gelang van de werkelijke situatie. Het onderhoud van de elektrische apparatuur van de apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen moet worden uitgevoerd door elektriciens of personeel dat het gevoel van elektriciteit kent.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid,Nicoya.Installaties voor snelle bevriezing en koude opslag, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.Met hoeveel?,De koelcompressor neemt meestal hoogwaardige eenheden aan met een gegarandeerde kwaliteit en een sterke operationele stabiliteit. De verdamper neemt de ingevoerde joint venture koelverdamper, die effectief aan de koelcapaciteit van de koelkast kan voldoen en het koeleffect van de koelkast kan garanderen. De koellamp neemt de speciale led-energie-besparende lamp aan voor de koelkast, die de voordelen heeft van lage temperatuurweerstand, een laag energieverbruik en een lange levensduur, Het kan effectief de exploitatiekosten van koude opslag besparen.Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerd


Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslagProblemen die aandacht behoeven in de bouw



Het koelsysteem: koelsysteem is de kern van het ontwerp voor koude opslag. Het is de sleutel voor het bepalen van de economie, milieubescherming en de prestaties van koude opslag.aanbodDe bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.De elektrische contacten moeten de draadconnector en de hoofddraadconnector van de motor comprimeren, die moet worden vastgeklemd met een draadklem, en zontin moet zo nodig worden opgehangen.Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.Nicoya.,Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken de lont wordt opgeblazen,Nicoya.Installatie en onderhoud van koude opslag, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, compact en solide, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling

etiket:
5antwoorden
scheepsreparati
2vloer-- · 2022-07-25 14:57:13

Jij Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslag bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Groot- en detai
3vloer-- · 2022-07-25 15:10:07

Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslag Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
Wendong Gedroog
4vloer-- · 2022-07-25 15:55:10

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslag nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Beleggingsadvie
5vloer-- · 2022-07-25 15:58:41

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslag met korting te kopen?

Zie meer
super kabel co.
6vloer-- · 2022-07-25 16:08:40

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Nicoya.Farmaceutische onderneming voor het ontwerp van koude opslag erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)