home page

Patara.kgmPrijs van de koude opslagHuidige situatie in de afgelopen jaren

2022-07-17 15:36:43loslaten

--vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenPatara.kgm,Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur,Patara.kgmInstallatie en onderhoud van grote koude opslag, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, suggereert KFC koeling dat bedrijven ook de indeling, schaal uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen, etiket plakken en ondersteunende hulpmiddelen overeenkomstig de behoeften van het bedrijf, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.Lang Son.,Patara.kgmCharge voor koude opslag,Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatDe producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.


Patara.kgmPrijs van de koude opslagHuidige situatie in de afgelopen jaren



Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.De ventilatievoorziening wordt gebruikt, die ook warmteuitwisseling met de buitenlucht veroorzaakt, wat resulteert in &&O versterker; quota; lekkage van warmte, amp; quot;; Energie wordt verspild, dus een luchtwasser is nodig. Wassen, amino actieve koolstof, zeef, enz.In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.Standaard voorschriften,Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.


Patara.kgmPrijs van de koude opslagHuidige situatie in de afgelopen jaren



Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs,Patara.kgmInstallatie van verse groentegeberging, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Na het lassen van het hele systeem moet de luchtdruktest worden uitgevoerd en moet het hogedrukuiteinde met mp-stikstof worden gevuld. Stikstof opladen MP bij lage druk. Tijdens de drukvorming verricht u lekdetectie met zeepwater, en controleer zorgvuldig alle gelaste knooppunten, flenzen en kleppen, zodat de druk na de voltooiing van de eenvoud niet afneemt.De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.Patara.kgm,De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

etiket:
5antwoorden
Verlichtingspro
2vloer-- · 2022-07-17 15:57:07

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
motorfiets
3vloer-- · 2022-07-17 16:09:56

Kunt u mij Patara.kgmPrijs van de koude opslag gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Xintuo RVS Trad
4vloer-- · 2022-07-17 16:40:02

Hoewel Patara.kgmPrijs van de koude opslag nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Hengyuan Pump I
5vloer-- · 2022-07-17 16:53:56

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Patara.kgmPrijs van de koude opslag Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
breedte- en len
6vloer-- · 2022-07-17 17:18:00

Eindelijk gekregen Patara.kgmPrijs van de koude opslag Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)