home page

Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanningHoe te controleren voor gebruik

2022-07-09 06:34:37loslaten

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.Zacatecoluca.kgm,Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.Verbindingsgroep structuur van droge transformatorMonsefoorld.kgm,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, vacuümpolie onderdompeling algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.


Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanningHoe te controleren voor gebruik



Elektrische transformator-installatietwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;lekkage van bout- of buisexterne draadAfdeling Kwaliteit,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenBij inbedrijfstelling:


Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanningHoe te controleren voor gebruik



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Korting,Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.Zacatecoluca.kgm,Fabriek voor droge transformatorenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping,Zacatecoluca.kgmModel van olie ondergedompelde transformator, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm,Zacatecoluca.kgmScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

etiket:
4antwoorden
schatkist
2vloer-- · 2022-07-09 07:24:23

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanning De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Haofei Co., Ltd
3vloer-- · 2022-07-09 07:56:56

Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanningHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Dufu Furniture
4vloer-- · 2022-07-09 08:28:22

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanning Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Uitbesteding va
5vloer-- · 2022-07-09 13:48:14

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Zacatecoluca.kgmtransformator met laagspanning De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)