home page

IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpompWat is de qu

2022-07-06 21:31:36loslaten

De werking is stabieler!bing water,IkotEkpeneVortexpomp en pijpleidingpomp, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigdIkotEkpene,  (b) De maximale omgevingsluchttemperatuur varieert met seizoenen, maar overschrijdt ℃.  Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren,IkotEkpeneZD-modderpomp, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendienIchon.,  Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam  Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.  De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp


IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpompWat is de qu  Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment, zodat  Dit kan ervoor zorgen dat de waterpomp op het beste werkingspunt loopt, dat niet alleen voldoet aan de procesbehoeften maar ook het materiaalverlies vermindert en bevorderlijk is voor het verlengen van de economische levensduur van de apparatuur.  De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestatiesVerpakkingsstrategie,  Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.  Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.


IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpompWat is de qu  Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.aanbod,  De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.  Start modus. Het kan wijd worden gebruikt in industriële en agrarische productie, drainage, brandbeheersing, sprinklerpijpnetwerk druk, HVAC koud en warm water circulatie en andere gelegenheden.  Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken,IkotEkpeneCentrifugale mestpomp, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.IkotEkpene, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer  Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

etiket:
6antwoorden
Jufeng Hardware
2vloer-- · 2022-07-06 22:00:33

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpomp, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Productie en ve
3vloer-- · 2022-07-06 22:00:43

Ik heb veel van jullie gekocht IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpomp en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Chongjiu Decora
4vloer-- · 2022-07-06 22:34:37

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Behalve edele m
5vloer-- · 2022-07-06 22:44:11

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpomp, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
welvarende co.,
6vloer-- · 2022-07-06 23:20:59

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Zie meer
schanskorf
7vloer-- · 2022-07-06 23:21:51

Heb je IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpomp? IkotEkpeneCorrosieve pijpleidingpompWat is de spotprijs

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)