home page

Sabanira.Farmaceutische firma koude opslagHet is een belangrijke moderne uitrusting

2022-07-06 12:31:36loslaten

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.Sabanira.,Indien de gecontroleerde atmosfeer gedurende meer dan h continu werkt, moet het medium worden onderhouden. De condensator, verdamper en koelpijp moeten eenmaal per maand worden herzien. De onderhoudsinhoud is als volgt: de condensator, de verdamper en de afvoerpijp worden gereinigd en aangepast, het koelwater wordt gereinigd en afgesteld de zoutoplossing wordt gereinigd en aangepast, de afvoerpijp wordt gerepareerd en de lekkage van de pijp wordt geëlimineerd.Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.Condado.kgm,Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.Er zijn vele toepassingsscenario's van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.


Sabanira.Farmaceutische firma koude opslagHet is een belangrijke moderne uitrustingLangdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, die kan worden bepaald op basis van zijn eigen begroting en werkelijke behoeften. Op dit moment nemen de meeste koude opslagplaatsen eenlaagige stalen structuur aan, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Aanbeveling van de homepage,Kg tot kg /m, en de dikte van de stalen plaat moet over het algemeen meer zijn dan . mm om aan de norm te voldoen. Op de markt zijn de belangrijkste grondstoffen van een speciaal koelopslagbord voor koudopslag polyfenyleen, polyethyleen en polyfenyleenvet. De dichtheid van thermisch isolatiemateriaal met polyfenyleen is dun en de thermische isolatiecoëfficiënt is niet erg hoog; Na een bepaalde verhouding van polyethyleen kan het koelisolatiemateriaal schuimen met een passende dichtheid en een goed thermische isolatie-effect en heeft een hoge belasting-draagkracht; Polyfenyleenhars heeft een sterke waterabsorptie, maar een slechte warmteisolatie. Daarom, de polyurethaan sandwich board met zeer goede prestaties behoort tot de polyurethaan sandwich board. Hoewel het iets hoger is, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor,Sabanira.Verse opslaginstallatie, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.


Sabanira.Farmaceutische firma koude opslagHet is een belangrijke moderne uitrustingDe gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd,Sabanira.Ontwerp van medische koude opslag, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.Betaalbare prijsDe structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam,Sabanira.De koude opslag is daar geïnstalleerd, losplatform, koelsysteem, systeem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.Bij het installeren en samenvoegen van het opslagbord in het koelhuis moet het stevig worden gehecht om de dichtheid te waarborgen; Het koelhuis zal het water lozen tijdens het gebruik en de drainerpijp moet worden geïnstalleerd op een plaats die kan circuleren; Om te voorkomen dat de deur door een botsing wordt beschadigd, moet een antibotsbarrière worden geïnstalleerd om de deur van de nieuwe opslagplaats te beschermen. Om een oogvangende rol te spelen, moet de nieuwe opslagplaats uitgerust zijn met noodverlichting, alarminrichtingen en veiligheidsvoorzieningen om het zelf-reddings- of hulphulphulpverlenings- of hulphulpverlenings- of noodvoorzieningen te vergemakkelijken.Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen,Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door koelmechanismen en die met een zeer lage vergassingstemperatuur worden gebruikt als koelmiddel om onder lage druk en onder mechanische omstandigheden te verdampen, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, zodat het doel van koeling en vermindering wordt bereikt.Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.

etiket:
3antwoorden
Onderhoud van m
2vloer-- · 2022-07-06 13:13:25

Sabanira.Farmaceutische firma koude opslag De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Lexiang Compute
3vloer-- · 2022-07-06 13:27:13

Het festival komt eraan, kan Sabanira.Farmaceutische firma koude opslag afgeprijsd worden?

Zie meer
verkoop
4vloer-- · 2022-07-06 14:29:19

Ik heb veel van jullie gekocht Sabanira.Farmaceutische firma koude opslag en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)