home page

Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed.Analyse van de bouwhoeveelheid

2022-07-04 21:34:34loslaten

een hogere dichtheid maakt ze bestand tegen schade en zwaar gewicht.Ze zullen niet worden be ïnvloed door het vallen of verplaatsen van zware objecten.Daarom wordt SPC beschouwd als een goede duurzaamheid.Anti slip.Vergeleken met gewone vloermaterialen voelt de nanovezel meer als het wordt blootgesteld aan water en minder waarschijnlijk glijdt.Hoe meer het water ontmoet, des te beter het wordt. Het is geschikt voor gezinnen met oude mensen.Jalabakoya.kgm,De prestaties van de waterresistentie worden weerspiegeld in de vochtabsorptie van de geringe vochtdichtheid, die hoog is en een slechte waterweerstand heeft,Jalabakoya.kgmGrondwaterdichte vloer, dat wil zeggen dat het zeer gemakkelijk is om een verandering van specificatie in natte en koude natuurlijke omgeving te veroorzaken.luisteren naar misverstanden zoals waterdichte vloeren. Alleen vochtige houten vloer, geen vochtige houten vloer.Ultra licht en ultradunDoba.,r weerstand, weerstand tegen water, zolang het oppervlak voldoet aan de slijtagebestendige eisen, is er geen behoefte aan zachtheid,om de algehele verbetering van andere eigenschappen te vergemakkelijken.Vloerbelakken doek (ook bekend als vloerleder en isolerende vloerrubber rol) is een van de onmisbare of ontbrekende vloermaterialen voor de decoratie van de moderne stroomdistributiekamer, onderstation en communicatie ruimte.Het is niet alleen mooi en praktisch,Jalabakoya.kgmKan vloerverwarming een houten vloer leggen, maar heeft ook de kenmerken van geluid- en vochtisolatie, slijtvastheid en corrosiebestendigheid.Het kan niet alleen gebruikt worden op de vloer van de woonkamer, maar ook op de vloer van de werkplaats.Tezelfdertijd, voor degenen die waarde nastreven, SPC fijne vloer is ook een goede keuze.De prijs van deze verdieping is redelijk maar modieus.De beste keuze.De SPC-vloer heeft een dikte van mm-mm, en het gewicht per vierkante meter is slechts ongeveer -kg, die kleiner is dan tien% van gewone grondmaterialen.Het heeft onvergelijkbare voordelen bij het bouwen van belasting- en ruimtebesparing in hoogbouw gebouwen.Tegelijkertijd heeft het speciale voordelen in secundaire decoratie en transformatie.


Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed.Analyse van de bouwhoeveelheidDe SPC vloer is een economisch vloermateriaal.De consument kan genieten van de textuur van houtkorrel of steenkorrel in gebruik zonder dat het lawaai hindert. Volgens de eisen van de consument voor geluidsisolatie, blokken, platen of spoelen kunnen worden geselecteerd.Vloerbelakken doek, ook bekend als vloerleder (geen plastic vloer van PVC), is een soort bestrating.Het is van rubber plastic producten.Het is een van de onmisbare vloermaterialen voor de decoratie van de stroomdistributiekamer, onderstation en communicatie kamer.De dikte is -mm.Andere diktes kunnen worden gemaakt overeenkomstig de behoeften van de gebruikers.De slijtage laag is over het algemeen minder dan .mm of gelijk aan .mm.De keuze van lakdoek moet worden gekozen naar gelang van de geschiktheid van de plaats.Bijvoorbeeld, de grootte van het product wordt bepaald naar gelang van de ruimte van het huis en de grootte van de plaats van gebruik.Tegelijkertijd moet aandacht worden besteed aan de verschillende plaatsen van gebruik,Jalabakoya.kgmWelke kleur is de meest populaire houten vloer dit jaar,en de geselecteerde patronen moeten ook anders zijn. Bijvoorbeeld, op plaatsen die schoon moeten worden gehouden, kunt u ;;t kiezen van producten met convex-effect;Op plechtige plaatsen is het niet geschikt om producten te kiezen met felle kleuren en rommelig.De breedte van opgerolde vloerverfdoek is mm, mm en mm;De totale dikte (met betrekking tot het basismateriaal, de tussenlaag en de oppervlakteslijtlaag) wordt in mm en mm verdeeld;De lengte van elke rol van vloerleder is m en m.Andere specificaties en afmetingen kunnen door de leverancier en de koper worden bepaald door middel van onderhandelingen.Vanwege de productievereisten wordt elke rol vloerverf verdeeld in verschillende secties (de patronen tussen beide secties zijn misplaatst);zo de lengte van het kleine gedeelte van eenVerschillende gekleurde vloeren kunnen verschillende stijlen van populaire meubels, high-grade, kalm, klassiek en uniek meubilair charme.Exquisite leven begint met decoratie.Als je een familieomgeving wilt met boMaak de vloer klaar voor hardhouten installatieKosten van energie,De combinatie van hardheid en zachtheid.De houten vloer in de woonkamer moet worden gemaakt van planken zonder knopen, scheuren en schimmel.Anti slip, meer adstring in geval van water, niet gemakkelijk te vallen.prijs


Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed.Analyse van de bouwhoeveelheidgeïmpregneerd papier gelamineerde houten vloer is een vloer gemaakt van een of meer lagen van speciaal papier, geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals particleboard en hogedichtheidsvezelplaat,met een evenwichtige vochtige laagje op de rug en een slijtagebestendige laag en een decoratieve laag aan de voorkant.Het is warm geperst en gevormd.Ten eerste is het verdeeld in dun en dik (meer dan mm en ongeveer mm in dikte).aanbod,prijsNee.rollen van vloerschilderdoek met secties moeten worden aangegeven, en de lengte van de rol van vloerverfdoek moet met ten minste cm worden verhoogd (d.w.z. niet minder dan twee volledige patronen).Over het algemeen kan er slechts één sectie voor hoogwaardige producten zijn, zie of er scheuren, breuken en delamines op het oppervlak van het vloerleder zijn. Zo ja dan kan worden vastgesteld dat het vloerleder niet gekwalificeerd is.worden waargenomen als uitstekende producten en producten van eerste klasse;Als het licht maar niet duidelijk is, wordt het als gekwalificeerd beschouwd. Ga terug naar de derde stap om te zien of er ontbrekende patronen op het oppervlak van het vloerleder en of er gebreken zijn van de transparante slijtage-bestendige film op het oppervlak. Als er geen is is het de eerste-class product en het product van de eerste klasse. Als er een lichte ontbrekende of gebrek aan film, het is het gekwalificeerde product, of er kleurverschillen in verschillende delen, of de superieure producten ongelijk, een ongelijke, eenEn als er de bovengenoemde twee gebreken zijn, zijn de producten van eerste klasse die met, maar niet voor de hand liggende, en de producten met duidelijke bovenstaande defecten, maar niet van invloed op de algehele schoonheid worden bepaald als gekwalificeerde producten.Jalabakoya.kgm,Zie: of de dikte van de grondlakdoek vol is, of de schuimlaag, de druklaag en de slijtagebestendige laag van de onderste laag gelaagd zijn, of er de onderste laag is, of de dikte van de onderste laag als een cicade vleugel is, en of de achterkant van de grondlakdoek zwart is.Kroekdoek groen ( stuk)In vergelijking met houten vloeren is de houten vloer milieuvriendelijker, duurzamer en heeft hij een lange levensduur.Houtvloerbedekking wordt verwerkt uit natuurlijk hout, dat milieuvriendelijker is dan kunstvloerleder en de levensduur van houten vloer

etiket:
5antwoorden
Nuoran Bagage M
2vloer-- · 2022-07-04 21:48:59

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed.. Bedankt.

Zie meer
Laagspanning cr
3vloer-- · 2022-07-04 21:57:34

Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed. De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
lift
4vloer-- · 2022-07-04 22:09:19

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed. in principe tevreden.

Zie meer
Xuanlang Milieu
5vloer-- · 2022-07-04 22:35:14

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed. Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Zhitong Medical
6vloer-- · 2022-07-04 22:58:37

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Jalabakoya.kgmDe houten vloer is goed. is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)