home page

Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorWat is de implementatienorm van?

2022-07-04 21:31:34loslaten

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Constanza.,Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.Broxtoweworld.kgmZorgvuldig onderhoud en isolatie schadeDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, D *rdquo;,Constanza.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren,Constanza.Elektrische hoogfrequente transformator, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorWat is de implementatienorm van?Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Verhoging van het proces van droge transformator?Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Constanza.Beeld van transformator, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Conclusie van de test,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorWat is de implementatienorm van?Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenUitstekende service,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.Constanza., het contact met de openingsschakeling verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

etiket:
5antwoorden
Runbo Trading C
2vloer-- · 2022-07-04 21:57:21

Wanneer Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator kortingspunten voor activiteiten aanbiedt, neem dan contact met mij op als er kortingen zijn

Zie meer
Software voor d
3vloer-- · 2022-07-04 22:41:16

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Tianda Boming N
4vloer-- · 2022-07-04 23:20:19

Ik heb veel van jullie gekocht Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
aankoop verberg
5vloer-- · 2022-07-04 23:22:57

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Uitstekende Mac
6vloer-- · 2022-07-04 23:23:07

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Constanza.Prijs van 800 KVA droge type box transformator, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)