home page

Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorEconomie komt geleidelijk dichte

2022-07-01 03:18:50loslaten

Plug eerst de stroom met volle lading observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.Esperanza.,In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd,Esperanza.Kenmerken van droge transformatoren, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Esperanza.Doorstroom van droge transformatoren, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Andaloranto.,Wiringwijze van droge transformator:Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaallekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterDe interne markt voor transformatoren is traagVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorInstallatiewerken,De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformatorEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaalDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Esperanza.Model van de transformator, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.verpakking,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorPrincipe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern) waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Esperanza.,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Wiringwijze van droge transformator:

etiket:
5antwoorden
boan trading co
2vloer-- · 2022-07-01 10:23:52

Hoewel Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
zuiver water dr
3vloer-- · 2022-07-01 10:26:18

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
Yingkun Co., Lt
4vloer-- · 2022-07-01 10:35:12

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Kabel en draad
5vloer-- · 2022-07-01 10:39:10

Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator goedkoper zijn?

Zie meer
Lin Yong-draaib
6vloer-- · 2022-07-01 11:21:23

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Esperanza.Parameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)