home page

Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoedWat zorgen

2022-07-01 02:35:52loslaten

De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken,Alajuela.Waar is de koude opslag, wordt vergemakkelijkt.Alajuela.,Een ander punt is de grondonderhoudsmaatregelen in de groothandel van grote verse bewaarplaatsen. Omdat de wholesale-vloer van grootschalige geprefabriceerde verse-keet ook een thermische isolatie board is, zal er veel ijs op de grond in het proces van gebruik, dus bij het reinigen van deze ijslagen, moet u aandacht besteden om ze niet te slaan met een hamer of schep, omdat het zal schade aan de thermische isolatie board op de grond. Als de thermische isolatie board is beschadigd, zal het effect hebben op de thermische isolatie prestaties van de groothandel van verse-keet.Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.Hoeyang.,De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.


Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoedWat zorgenOf de waterpomp normaal werkt en of de gietschakelaar effectief is. In geval van abnormaliteit wordt de revisie en het onderhoud van de koelcompressor in de koude opslag tijdig behandeld: in het algemeen worden de koelolie en het droogfilter dertig keer na de werking van de koelopslagapparatuur vervangen. Vervanging na een half jaar. Afhankelijk van de omstandigheden.Door de trage koeling zal alle apparatuur tijdens het gebruik elektrische energie verbruiken. Als de koeling traag is, zal de apparatuur stoppen en kan de elektriciteit niet verbruiken, zodat de elektriciteitslading niet zal worden verbruikt. Als een hoog energieverbruik is het dagelijkse energieverbruik van koude opslag relatief groot. Als het koeleffect niet goed is, zullen de jaarlijkse gebruikskosten direct meerdere malen verdubbelen. Bovendien, als de apparatuur voor een lange tijd werkt, zal de levensduur dienovereenkomstig worden verminderd, wat gebruikers niet willen zien.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.De goedkoopsteKenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten,Alajuela.Prijs van de opslag van medische koude, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?


Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoedWat zorgenTijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt,Alajuela.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.Laatste citaat,Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.Vacuümcest: na de druktest van het systeem voor de bewaring van verse opslagplaatsen kan de vacuümcontrole van het systeem voor de bewaring van verse opslagplaatsen worden uitgevoerd. Het doel is de luchtdichtheid onder de vacuümsituatie van het verse magazijn te verbeteren en de voorwaarden voor de ammoniakvulling van het systeem voor de bewaring van verse opslagplaatsen voor te bereiden.Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, een redelijke algemene lay-out spaart grond en vermindert de kosten.Alajuela.,De brede, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.Het gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.

etiket:
4antwoorden
Zongya Milieube
2vloer-- · 2022-07-01 10:17:49

Ja, Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoed goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Behalve financi
3vloer-- · 2022-07-01 10:34:08

Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoed De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Yurui Qixiang E
4vloer-- · 2022-07-01 10:53:51

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoed Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
energiecentrale
5vloer-- · 2022-07-01 11:31:37

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Alajuela.Opslag bij koud gebruik van zaaigoed, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)