home page

Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingCapaciteit heeft geen invloed

2022-06-30 15:54:32loslaten

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.Bajos de Haina.,De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.Wat is de bedrading van droge transformator?Dilbeek,Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,Bajos de Haina.Specificatie van de olie ondergedompelde transformator, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.lekkage van zegelolie


Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingCapaciteit heeft geen invloed op economische groeiVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.Zeer aanbevolen,Vallende buitenlandse zaken en piercingAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Bajos de Haina.Prijs van 400KVA droge transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.


Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingCapaciteit heeft geen invloed op economische groeiMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorfabrikant,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenBajos de Haina.,Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken,Bajos de Haina.35kV-olie ondergedompelde transformator, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

etiket:
5antwoorden
Daerlixinma dra
2vloer-- · 2022-06-30 16:04:08

Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
expediteur:
3vloer-- · 2022-06-30 16:29:38

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Youshun Labor S
4vloer-- · 2022-06-30 17:18:40

Ja, de beste, eerlijke Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Zongya Milieube
5vloer-- · 2022-06-30 17:25:47

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Bajos de Haina.Bescherming van een transformator met olieonderdompeling gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)