home page

Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenHoe u snel de indrukwekkende hoogt

2022-06-30 06:57:31loslaten

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Sabana Yegua.kgm,Sabana Yegua.kgmTechnologie van transformatoren,De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden meestal van een half jaar tot een jaar;De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenFria.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenLook van olie van de radiator


Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenHoe u snel de indrukwekkende hoogten van de markt kunt bezetten?Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Om schade aan de overspanning beter te voorkomen,Sabana Yegua.kgmtransformator met 1600-olie, moeten op tijd leeg zijn.Lijst van contingenten en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Sabana Yegua.kgmSubstation Transformer- en box type, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenHoe u snel de indrukwekkende hoogten van de markt kunt bezetten?Elektrische transformatorWerkcursussen,Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.Sabana Yegua.kgm,Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Losse kernschroefWat is de bedrading van droge transformator?

etiket:
6antwoorden
Dongda Plastic
2vloer-- · 2022-06-30 07:17:51

Eindelijk gekregen Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Chen Anticorros
3vloer-- · 2022-06-30 07:18:33

Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Chen Song Manuf
4vloer-- · 2022-06-30 07:20:03

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Autoverzorgings
5vloer-- · 2022-06-30 08:17:10

Uw service is erg goed, Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Economische ont
6vloer-- · 2022-06-30 08:48:34

Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
zengfu trading
7vloer-- · 2022-06-30 08:56:18

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Sabana Yegua.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)