home page

Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformatorDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

2022-06-29 21:57:31loslaten

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Fabriek voor droge transformatorenVicente Noble.,Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak,Vicente Noble.transformator voor 1250-box type, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Bayaguana.kgm, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Vicente Noble.Herstel van transformatoren, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformatorDe verliezen van het bedrijf nemen snel toeAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.Look van olie van de radiatorKorting, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Fabriek voor elektrische transformatorenHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformatorDe verliezen van het bedrijf nemen snel toeDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,Vicente Noble.Droog type of olie ondergedompelde transformator voor boxtransformator, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Directe arbeid,lekkage van olie bij loopflensDroge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.Vicente Noble.,De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

etiket:
5antwoorden
Hongxia Machine
2vloer-- · 2022-06-29 22:15:41

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformator in principe tevreden.

Zie meer
Shituo Catering
3vloer-- · 2022-06-29 22:30:30

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformator Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
verkoop
4vloer-- · 2022-06-29 22:34:14

Uw bedrijf Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformator heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Hualong Commerc
5vloer-- · 2022-06-29 22:39:51

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformator Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Fengxin Stone S
6vloer-- · 2022-06-29 22:54:51

Sinds de laatste keer dat ik uw Vicente Noble.S-9-olie ondergedompelde transformator kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)