home page

PedalenHoeveel is een 250kVA box transformatorGerelateerde zaken gebruikt

2022-06-29 06:57:30loslaten

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen,Pedalenventilator voor koeling met olie, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen,PedalenPrijs van olie ondergedompelde transformator, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Bij inbedrijfstelling:Pedalen,PedalenStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator,Hoe droge transformator te selecterenLook van olie van de radiatorDipolog Stad,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


PedalenHoeveel is een 250kVA box transformatorGerelateerde zaken gebruikt



Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen, zoals verkleuring, vervorming, offset, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Totaal kwaliteitsbeheer,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).Fabrikant van transformatoren


PedalenHoeveel is een 250kVA box transformatorGerelateerde zaken gebruikt



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Potentiële ontwikkeling,Fabrikant van transformatorenBij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.Pedalen,Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeBij inbedrijfstelling:

etiket:
6antwoorden
Zhengan Plastic
2vloer-- · 2022-06-29 07:01:10

PedalenHoeveel is een 250kVA box transformator Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Tianyi Shopping
3vloer-- · 2022-06-29 07:14:08

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat PedalenHoeveel is een 250kVA box transformator arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Applicaties en
4vloer-- · 2022-06-29 07:14:08

Beste, PedalenHoeveel is een 250kVA box transformator Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
Marketingadvies
5vloer-- · 2022-06-29 07:26:00

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

Zie meer
Betaalde hulpdi
6vloer-- · 2022-06-29 07:30:10

De manager is aardig!PedalenHoeveel is een 250kVA box transformator is ook echt.

Zie meer
verkoop
7vloer-- · 2022-06-29 08:34:47

PedalenHoeveel is een 250kVA box transformator Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)